Liga 2

Amendă usturătoare primită de Steaua în urma scandărilor xenofobe ale suporterilor la meciul cu Csikszereda

Steaua, amendă usturătoare după meciul cu Csikszereda.

SPORT.RO
Data publicarii: Joi 19 August 2021, 13:33
Data actualizarii: Joi 19 August 2021, 13:37

Clubul Sportiv al Armatei Steaua a fost sancţionat cu o penalitate sportivă de 10.000 de lei de Comisia de Disciplină şi Etică a Federaţiei Române de Fotbal pentru incidentele produse de suporterii proprii la meciul cu AFK Csikszereda Miercurea Ciuc din prima etapă a Ligii a II-a, informează site-ul oficial al FRF.

Gruparea militară a fost încadrată de membrii comisiei la articolele din Regulamentul Disciplinar care sancţionează afişarea sub orice formă de inscripţii rasiste, xenofobe şi jignitoare, scandarea de cuvinte/expresii jignitoare şi obscene, precum şi la cel privitor la introducerea şi aruncarea de în terenul de joc a materialelor explozive, incendiare şi fumigene.

„În baza art. 82/1 şi 3/b raportat la art. 83/2/c din RD, CSA Steaua Bucureşti se sancţionează cu penalitate sportivă de 5000 lei. În baza art. 82/1 şi 3/a şi c raportat la art. 83/2/d din RD, CSA Steaua Bucureşti se sancţionează cu penalitate sportivă de 10.000 lei. În baza art. 45/1 din RD, CSA Steaua Bucureşti va executa sancţiunea penalitate sportivă de 10.000 lei”, se arată în soluţia dictată, joi, de FRF.

Meciul CSA Steaua - AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, scor 1-0, s-a disputat la 4 august, pe Stadionul Steaua din Capitală, în cadrul primei etape a Ligii a II-a. AGERPRES

CITESTE SI
VIDEO PROTVPLUS.RO
VIDEO VOYO.RO
Modifică setările cookies