Nu e totul PIERDUT pentru Rapid?! Consiliul de maine poate APROBA scenariul prin care ar mai avea o SANSA la promovare 

Nu e totul PIERDUT pentru Rapid?! Consiliul de maine poate APROBA scenariul prin care ar mai avea o SANSA la promovare 

Playoff-ul Ligii 2 s-a incheiat, iar UTA Arad si FC Arges au promovat direct in Liga 1. 

Rapid si Petrolul au ratat promovarea alaturi de Turris Turnu-Magurele, in timp ce Mioveni ocupa locul de baraj. Cu toate astea, in cadrul CEx-ului de maine de la LPF, s-ar putea ca situatia sa ia o turnura neasteptata. 

Rapid si Petrolul au facut o petitie la FRF prin care au cerut ca locurile 3, 4 si 5 din playoff-ul Ligii 2 sa joace baraj cu ultimele 3 locuri din Liga 1. Propunerea va fi luata in calcul in cadrul CEx-ului de maine, si s-ar aplica doar in cazul in care din sezonul urmator, Liga 1 va trece la formatul cu 16 echipe. 

"Am facut acest demers pentru ca am vazut ca exista varianta ca ultimul loc sa joace baraj cu locul 3 din playoff-ul diviziei B si atat. Campionatul s-ar termina, nu ar retrograda echipele clasate pe 7 si 8 in playout. Daca se merge la 16, noi propunem sa fie un sistem echidistant. Cei care trebuiau sa retrogradeze direct au un baraj, iar cei din B au oportunitatea sa joace un baraj cu echipele din Liga 1. Asta doar in cazul in care se va lua decizia sa se treaca la 16 echipe, desigur!", a explicat Victor Angelescu, patronul Rapidului in urma cu cateva zile la Digi Sport. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Starea de alertă, prelungită cu încă 30 de zile. Am ajuns la cea mai mare rată de decese COVID-19 din UE
BRAT