Situatia FIERBE la Rapid! Jucatorii NU vor sa accepte propunerea patronului! Ce le-a spus in vestiar!

Autor: Sport.ro
Joi 27 Martie 2014, 15:59

	Situatia FIERBE la Rapid! Jucatorii NU vor sa accepte propunerea patronului! Ce le-a spus in vestiar!

►PRO TV prezinta: Steaua - Dinamo, azi 20:30! Fotbal pentru toata lumea!

Rapid este la un pas de implozie, dupa ce in ultima vreme lucrurile tot nu s-au clarificat in ceea ce priveste soarta clubului.

Viorel Moldovan vrea sa cumpere pachetul majoritar de actiuni de la Zamfir si Cristescu, insa pe o suma foarte mica: 500.000 de euro. Negocierile nu au luat inca sfarsit, asa ca nimic nu s-a decis.

Lovitura cea mai mare pentru club poate avea loc pe 31 martie 2014. Atunci cluburile care vor ca la anul sa joace in Liga I trebuie sa depuna dosarele de licentiere. Rapid asteapta insa o decizie in ceea ce priveste planul de reorganizare a clubului, care va fi sau nu va fi aprobat vineri, pe data de 28 martie.

Pentru ca licenta nu poate fi primita daca sunt restante catre angajati - dintre care fac parte si jucatorii giulesteni - patronul Zamfir i-a convocat la o discutie pentru a-i convinge sa semneze o amanare a platilor restante pe care le mai au de incasat.

Ei nu au acceptat, asa ca Zamfir va mai incerca sa ii convinga si vineri, eventual dupa ce va afla decizia in cazul planului de reorganizare, anunta Digi.

Școala românească a fost prinsă complet pe nepregătite de pandemie. Învățământul online, un experiment eșuat
BRAT
Modifică setările cookies