SINGURA salvare pentru Rapid! "Luni-marti se rezolva!" Anuntul facut asigura OXIGENUL in Giulesti:

Rapid are mare nevoie de bani; clubul nu se poate sustine financiar; in plus, giulestenii nu au primit licenta pentru Liga I.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 20 Mai 2014, 11:14
Data actualizarii: Marti 20 Mai 2014, 11:13

Dinu Gheorghe a vorbit la Sport.ro, la Ora Exacta, despre ce se intampla cu banii pe care ii are de dat Astra celor de la Rapid in cazul Alexandru Ionita. S-a platit deja prima transa - aproximativ 300.000 de euro - dar giulestenii vor si restul de bani, suma care a intarziat sa intre in conturi.

BANII

"O sa le dam banii si celor de la Rapid, pana luni-marti. Nu e nimic premeditat. Daca nu il luam pe Ionita nu stiu daca Rapid mai putea sa se sustina in Liga II. S-au platit cam 300.000 de euro, mai e de platit ceva, dar nu asta e problema.

Va dati seama ce minte au, daca in 2012 mi-au cerut acordul pentru o amanare pentru banii pe care aveau sa mi-i dea. Se vor regla lucrurile, acum ma scot pe mine personal ca dator la Rapid. Eu m-am inscris la masa credala, acum sunt tot eu dator. Va dati seama ce e in capul lor. Eu am plecat de la Rapid in 2011, dar apare ca am luat de la ei in 2012, asa ca am de dat. Va dati seama :))", a spus Dinu Gheorghe.

Actual sef la Astra, Gheorghe a condus-o si pe Rapid, in mai multe randuri, in perioada in care Copos era patron. Fostul boss din Giulesti este acum la inchisoare.

SOLUTIA DE SALVARE

"Ma doare ce se intampla acolo. Scapa doar daca vine George Copos, atat. Daca apare vreun investitor strain, arab, va dati seama cate echipe trag de el? Dinamo, Vaslui, Rapid, va dati seama :))

Din pacate, nu se gasesc oameni care sa vina si sa bage bani, sa fie in numar mare. Imi aduc aminte ce era la Dinamo, cand erau multi, dar nu s-au inteles. Eu stiu ca sunt doua cluburi din Liga I care au dosarele de insolventa pregatite, nu dau eu nume, dar sunt din primele 8. Despre Astra pot sa spun sigur ca nu avem asa ceva, de restul nu vreau sa vorbesc", a incheiat presedintele Astrei.

Modifică setările cookies