Rapid George Copos nicolae manea Liga 2 Seria 1

Portile i se deschid: Copos se poate intoarce la Rapid: "Il primim cu mare drag aici!" 

Portile i se pot deschide lui Copos, care ar putea reveni in curand la Rapid.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Mai 2014, 18:45
Data actualizarii: Luni 19 Mai 2014, 18:46

Copos nu va reveni la Rapid ca patron, ci ca angajat la baza Pro Rapid. Si Becali a revenit in fotbal, inschis la Poarta Alba. Lucreaza la Academia lui Hagi. Nae Manea anunta ca l-ar primi pe Copos la Rapid:

"Eu regret ca a ajuns acolo. In 20 de ani domnul Copos a avut perioade in care a condus bine si perioade in care a condus rau pentru ca a avut incredere in anumiti oameni care nu si-au vazut decat interesul personal. L-am primi cu mare drag aici pentru ca totusi a facut lucruri bune. Domnul Copos insa trebuia sa lase echipa asta de unde a luat-o, adica in Liga I. Sa se retraga si gata. Dar nu in B si in insolventa".

"Avem contract de sponsorizare cu firmele domnului Copos pana in 2014, nu mai stiu pana in ce luna, dar avem. Nu se incaseaza niciun ban. Terenul din spate de la Pro Rapid, acolo unde se antrenau echipele de juniori, este al domnului Copos si ni l-au inchis pentru ca nu am platit (n.r. - chiria). Si acum echipele se antreneaza aici, pe terenurile unde avem contract", a spus Manea.

Modifică setările cookies