FALLiment in LOV€ | Dosarul Rapidului a fost amanat pentru 28 martie! Reactia lui Cristescu: "Vin investitori noi in zilele urmatoare!" 

Autor: Sport.ro
Vineri 14 Februarie 2014, 15:15

	FALLiment in LOV€ | Dosarul Rapidului a fost amanat pentru 28 martie! Reactia lui Cristescu: "Vin investitori noi in zilele urmatoare!" 

►Castiga zilnic bilete la Romania - Argentina, 5 martie, in direct la PRO TV! Intra AICI si ne vedem in tribune, Romania!

►Nicolae Cristescu anunta ca situatia Rapidului se va schimba in urmatoarele zile pentru ca vor veni investitori noi in Giulesti. 

"Totul este foarte bine, suntem in grafic. Zilele urmatoare se vor semna actele privind vanzarea Rapidului, iar noii investitori se vor ocupa de plata salariilor si a celorlalte datorii”, a spus Nicolae Cristescu pentru Fanatik.ro

► Lucian Ionescu, director de imagine Rapid, la Sport.ro: "Toti am trecut prin emotii mari si in continuare am emotii. Pentru a se evita polemici, nu a fost niciun oficial al clubului la tribunal. Fanii sa nu creada ca s-au ascuns. Ne-am gandit tot timpul chiar si la varianta amanarii. Cand se vor intoarce jucatorii din cantonament, vor mai primi un salariu."

► Instanta a decis amanarea cazului pentru 28 martie. Administratorul Cristina Andronache a explicat ce a facut de la ultimul termen si pana acum, a prezentat activitatea echipei si a spus ca jucatorii au fost platiti iar contractele s-au renegociat. De asemenea, Andronache a prezentat si detaliile trecerii lui Alex Ionita la Astra: 500.000 de euro + doi jucatori va primi Rapid in schimbul sau.

►ACUM se judeca soarta Rapidului! Jucatorii vor anunta verdictul in urmatoarele minute! Amanunte LIVE chiar acum la Sport.ro!

►In timp ce sefii clubului au emotii la Tribunal, jucatorii Rapidului au incheiat cantonamentul din Antalya! Jucatorii au inceput sa cante si sa aplaude in sala de forta!
 

 


► Dosarul Rapidului a fost mutat de la numarul 64 la 135, ultimul pe lista judecatorilor.

► Tribunalul Bucuresti judeca azi cazul Rapidului. Sedinta a inceput la ora 9:00, insa dosarul Rapidului e abia al 64-lea pe lista magistratilor. Din partea clubului, e prezent doar administratorul judiciar Cristina Andronache.

Rapidul poate reveni in Liga I saptamana viitoare! Asteapta raspunsul de la TAS ! Pe 14 februarie, la tribunal, Rapidul spera sa scape de faliment!

Rapid a castigat barajul cu Chiajna, dar a fost trimisa in B de TAS ! Tot TAS o poate readuce pe Rapid in liga intai, saptamana viitoare! Chiar si asa, sunt sanse foarte mici sa vedem un derby Rapid-Steaua sau Rapid-Dinamo in acest retur ! Rapid va primi, insa, foarte multi bani!

"Eu nu am cum sa salvez Rapidul! Nu am nici aceasta dispnibilitate financiara. Si nu cred ca ar da foarte bine pt un fost stelist sa investeasca la Rapid" spune Lacatus.

Pana atunci, Rapidul spera sa scape de faliment !

"E pacat, e frustrant si macar acum daca s-ar rezolva problemele si sunt sigur ca ne vom intoarce la vara in prima liga" spune Pancu.

Delta Dunării s-a umplut de iahturi care gonesc cu viteză pe canalele înguste și pun în pericol ecosistemul
BRAT
Modifică setările cookies