Distrugerea e la un pas, acuzatiile sunt GRELE! "Nu aveau dreptul sa preia echipa!" Il Luce si-a amintit de Rapid:

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 07:26

	Distrugerea e la un pas, acuzatiile sunt GRELE! "Nu aveau dreptul sa preia echipa!" Il Luce si-a amintit de Rapid:

►E Valen-Team: golul pluteste in aer! Vineri LIVE Sport.ro: Special Steaua – Chiajna! FA CUP: Sambata 14:45 Sunderland – Southampton si duminica 18:00 Arsenal – Liverpool!

Mircea Lucescu a comentat despre situatia de la Rapid, cat si despre cea de la Dinamo. Prima echipa este la un pas de faliment, iar pe 14 februarie afla ce se va intampla. Dinamo sta mai bine si a inceput deja reconstructia, in Liga 1.

"Oamenii care iubeau Dinamo au stiut sa aiba rabdare si sa nu faca presiune inutila, atat timp cat clubul a fost in dificultate. La Rapid, presiunea exercitata de unii oameni, indiferent de interese, a creat o stare de confuzie si a determinat, din pacate, renuntarea omului care oricum ducea clubul in spate de atatia ani. A fost o diferenta extraordinara de interpretare a situatiilor de la cele doua cluburi.

La Dinamo a venit un om care si-a propus sa salveze clubul, nu sa faca imediat performanta. Au stiut ce sa faca pentru a reface o echipa ca Dinamo. Dincolo, la Rapid, au fost niste oameni care nu aveau niciun fel de drept sa preia echipa. Ar fi trebuit sa isi dea seama că nu au potențial si ca nu pot intra intr-un astfel de joc unde se juca traditia, istoria unui club extrem de important pentru marea masa de suporteri. Din pacate, Rapid nu a avut niciodata oameni cu potential economic. Nici in timpul comunismului nu au avut un minister puternic, ca sa ii ajute si nici acum", a spus Lucescu la Digi.

Revoluție în Ring: Biea, Bogdan Stoica, Amansio Paraschiv si ‘Tanculetul’ Iancu dau cu pumnul în direct la PRO X, vineri, 20:00!

Inspectorul PRO. Sulina, colțul de rai uitat în cel mai estic punct al UE. Nu există nici măcar dotări minime
BRAT
Modifică setările cookies