Giulestiul petrece daca Rapid scapa de faliment! Vin actionari noi, Daniel Niculae semneaza imediat! Singurul scenariu de care se tem oficialii:

Autor: Sport.ro
Miercuri 12 Februarie 2014, 10:27

► FALLiment in LOV€! Rapid isi afla soarta vineri, LIVE de la Tribunal la Sport.ro, pe www.sport.ro si m.sport.ro!

14 februarie este ziua in care rapidistii afla daca raman in viata. Tribunalul va anunta daca aproba sau nu planul de reorganizare.

O decizie negativa inseamna falimentul clubului, dar acesta nu este singurul scenariu negru in Giulesti. Oficialii se tem de o noua amanare, care ar face ca Rapid sa nu-si poata obtine licenta pentru a putea promova in Liga I. 31 martie este ultima zi in care se poate depune dosarul de licenta.

"Nu vom intra in faliment, asta o stiu sigur, dar ne temem de o noua amanare in instanta, pentru ca nu ne vom putea obtine licenta. Toate meciurile din acest sezon deveni un fel de amicale, fara nicio miza.", a declarat Lucian Ionescu, directorul de imagine al clubului Rapid, la Sport Total FM.

Insa un verdict favorabil din partea instantei ar insemna o adevarata gura de oxigen pentru club. Nicolae Cristescu a anuntat ca un investitor potent va prelua Rapidul pana la sfarsitul saptamanii, daca planul de reorganizare va fi aprobat.

Mai mult, Daniel Niculae va reveni in Giulesti pentru a pune umarul la promovarea Rapidului in Liga I, anunta DigiSport. Atacantul de 31 de ani este liber de contract, dupa ce in vara si-a reziliat intelegerea cu Kuban Krasnodar.

Niculae a mai evoluat in Giulesti, in perioada 2001-2006, timp in care a inscris 33 de goluri in tricoul visiniu.

Valul de căldură extremă afectează circulația pe șosele și pe căi ferate. Cum vor circula trenurile
BRAT
Modifică setările cookies