2014, astea sunt marile razboaie pentru Rapid! Giulestenii contesta dreptul de promovare a lui Clinceni:

Rapid FC Clinceni Liga 2 Seria 1
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 15 Mai 2014, 14:53
Data actualizarii: Joi 15 Mai 2014, 14:53

Rapid contesta dreptul de promovare a clubului FC Clinceni, dupa ce ilfovenii au anuntat ca se vor adresa TAS in cazul in care Rapid primeste licenta pentru Liga I.

Conducerea clubului Rapid sustine, intr-un comunicat emis astazi, ca FC Clinceni nu indeplineste criteriile de acordare a licentei pentru a evolua sezonul viitor in Liga I.

FC Rapid precizeaza ca fosta ACS Buftea, actuala FC Clinceni, nu poate promova deoarece in ultimii trei ani si-a schimat denumirea si sediul, incalcand astfel articolul 5 din Regulamentul de Organizare a Activitatii Fotbalistice (ROAF).

"E limpede, deci, ca fosta ACS Buftea, cu "forte" noi venite dinspre Domnesti si relocata, anul trecut, la Clinceni (de artificii asemanatoare au mai uzat, de fapt, si alte grupari care tineau, la fel, lectii dechise, fara a-si zburataci musca de pe caciula proprie!), intra sub incidenta prevederilor ROAF", se arata in comunicatul giulestenilor.

FC Rapid admite ca se confrunta cu probleme si recomanda o mai mare flexibilitate in procesul de licentiere.

"Nimeni nu poate nega problemele cu care un club de traditie precum FC Rapid, si nu numai, se confrunta de o destul de lunga perioada. Dar, daca acceptam aceasta realitate cruda, poate ca s-ar impune sa fim mai flexibili in cazul tuturor si sa mai pansam, cum putem, cateva dintre ranile adanci ale fotbalului nostru, lasandu-l sa respire in speranta unei ipotetice revigorari. Nu putem, in consecinta, decat sa ne dorim o atitudine echilibrata, realista, a factorilor de decizie, fara atitudini revansarde si orgolii absurde! Iar celor care mor de grija noastra le-am recomanda sa-si revada traseele competitionale anterioare, iesite din cadrul legal, si - cel mai important - sa parcurga, in DEX, explicatiile de la «ipocrizie» si «fatarnicie»!", se mai arata in comunicatul publicat de Mediafax.

Rapid a reactionat astfel la amenintarea clubului ilfovean - "Mergem la TAS daca Rapid primeste licenta pentru Liga I."

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!