Liga 1

„Vi se pare așa de ușor?” Gică Hagi, discuție de o oră cu un fotbalist. Ce spune despre licența pentru UEFA

Farul Constanţa a învins, sâmbătă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa FC Argeş, într-un meci din etapa a noua, penultima a playoff-ului Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Mai 2022, 19:28
Data actualizarii: Sambata 14 Mai 2022, 19:32

La finalul partidei, Gică Hagi s-a declarat mulțumit de jocul echipei sale și a explicat de ce jocul Farului nu arată prea în atac.

„O victorie meritată, am făcut un fotbal bun, chiar dacă a fost această căldură. Am făcut bine, am avut ocazii, chiar dacă n-am fost atât de fini la ultima pasă. Am produs mult fotbal cu acești băieți tineri. Suntem pe drumul bun, arătăm că merităm să fim aici.

Echipa, în atac, a făcut multe lucruri, a avut multe ocazii, dar trebuie să fim mai concreți. Să nu uităm că jucăm în atac cu (n.r. jucători născuți în) 2002, 2006, 2004, adică vi se pare așa ușor? Ne asumăm asta.

E nevoie de timp, de răbdare, nu putem să facem deodată totul, cu banii pe care îi avem.

Cred că a fost cel mai bun (n.r. -  Enes Sali), păcat că n-a dat gol la final, trebuie să învețe cum să gestioneze, ce decizii să ia. Am stat de vorbă cu el o oră. Trebuie să avem grijă de el pentru că e un copil, e și mic, dar e iute”, a spus Gică Hagi la finalul meciului Farul - FC Argeș, scor 1-0.

Hagi, surprins că Farul nu a primit licența pentru UEFA

„V-a zis președintele. Ne-a surprins total, suntem surprinși total, dar mergem la TAS să ne găsim dreptatea. Pentru că noi am vorbit înainte să facem orice mișcare. E o neînțelegere”, a spus Gică Hagi.

Modifică setările cookies