VIDEO EXCLUSIV FCSB și Universitatea Craiova, oferte impresionante pentru doi jucători de la Farul! Gică Hagi le-a refuzat pe ambele

FCSB și Universitatea Craiova s-au întâlnit recent în Liga 1, când bucureștenii s-au impus cu 1-0, însă cele două formații duc o luptă și pe piața transferurilor.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 14 Mai 2022, 12:58
Data actualizarii: Sambata 14 Mai 2022, 12:57

Cele două echipe pregătesc deja noul sezon și caută întăriri, iar ambele au avut în vizor doi jucători de la Farul, pe Alexi Pitu și Constantin Grameni, fotbaliști de 19 ani.

FCSB și Universitatea Craiova, oferte pentru Pitu și Grameni de la Farul

Atât Gigi Becali, cât și Mihai Rotaru au trimis oferte importante către clubul dobrogean, însă Gică Hagi le-a refuzat. Informația a fost oferită în exclusivitate de Mihai Mironică, la emisiunea Ora Exactă în Sport, de la Pro Arena.

"FCSB a oferit două milioane de euro pentru Pitu și Grameni, doi jucători de mare perspectivă de la Farul, iar Craiova, pentru aceiași doi jucatori, a oferit 2,5 milioane de euro, însă ambele cluburi au fost refuzate", a explicat Mihai Mironică.

Prezent în studio, fostul internațional Adrian Iencsi a comentat această informație și a explicat de ce crede că Gică Hagi a lut decizia corectă.

"Pitu e un jucător care îmi place foarte mult. O ofertă interesantă. Sunt doi jucători tineri, foarte valoroși și eu cred că acești băieți ar trebui să mai stea la Farul.

Au foarte multe lucruri de pus la punct și sunt sigur că mai încolo vor pleca pe sume mai mari. Dacă Gică va hotărî să nu îi cedeze acum, va face un lucru foarte bun", a spus Iencsi, la Ora Exactă în Sport.

Alexi Pitu, fotbalist cu meciuri la toate naționalele de juniori, este un produs al Academiei Hagi, fiind promovat la prima echipă în 2018. În acest sezon, extrema stângă a jucat în 30 de meciuri pentru Farul și a oferit cinci pase decisive. Site-ul de specialitate Transfermarkt.com îl evaluează la 600.000 de euro.

Constantin Grameni, un mijlocaș defensiv ajuns la prima echipă anul trecut, a devenit om de bază în actualul sezon, în care a strâns deja 28 de meciuri, un gol și două pase decisive. Promovat recent la naționala U21, Grameni este cotat la 500.000 de euro.

Modifică setările cookies