„Va fi ca la Rovine!” Reacție categorică după ce 700 de olteni și-au anunțat prezența la Rapid - FCU Craiova 

FCU Craiova Florin Bratu rapid - fcu craiova Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 22:37
Data actualizarii: Miercuri 01 Februarie 2023, 22:37

Peluza Sud, care o susține pe FCU Craiova, a anunțat, prin liderul ei, Andrei Preda, că la meciul cu Rapid, din etapa a 25-a vor fi prezenți 700 de suporteri olteni la tribuna a doua.

Runda a 23-a din Superligă nu a fost lipsită de evenimente. Partida dintre Sepsi OSK și FCU Craiova a fost oprită, în minutul 24, din cauza scandărilor rasiste venite din partea galeriei oltene. 

Până la un verdict final din partea Comisiei de Disciplină, Adrian Mititelu (54 ani) a hotărât să nu le mai permită accesul propriilor suporteri pe stadion. Însă oltenii nu renunță așa ușor, iar liderul Peluzei Sud, Andrei Preda, zis „Gogoașă”, a anunțat că la partida cu Rapid, de la 10 februarie, de la 20:00, LIVE TEXT pe www.sport.ro, vor fi prezenți 700 de fani ai grupării din Bănie. 

„Noi vom fi vreo 700 de suporteri și vom sta în Gara de Nord dacă nu ne primesc pe Giulești. Vom intra cu buletine, le vom arăta dacă ni le cer. Sută la sută vom fi la tribuna a doua și vom susține echipa. Ne vom cumpăra bilete la tribună de pe internet, dacă nu putem lua în peluză”, a spus Andrei Preda la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

La auzul acești vești, Florin Bratu (43 ani) și-a arătat îngrijorarea pentru eventualele evenimente neplăcute care se pot contura dacă oltenii și rapidiștii vor fi repartizați la aceeași tribună.

„Să fie 700 de suporteri ai Craiovei între rapidiști? Păi, cred că va fi ca la Rovine acolo”, a spus lui Florin Bratu la DigiSport.

Adrian Mititelu, dezarmat în fața suporterilor: „Nu mai suntem capabili să organizăn un meci în Craiova!”

„Vom anunța că suspendăm accesul la stadion, vom juca o perioadă fără spectatori. Nu mai sunt capabil să pot organiza un meci de fotbal. Mai ales că am informații că (n.r. - ultrașii) vor să vină, să facă, să distrugă... Decizia e luată. Nu mai suntem capabili să organizăm un meci de fotbal în Craiova, dar nu mutăm echipa din oraș. Cine e mai craiovean decât mine?! Cum să plec eu din Craiova?! 

Nu mai vrem să riscăm prejudicii pentru echipă. Suntem amenințați, am fost supus la umilințe de liderii galeriei, dar nu se mai poate, mi-au atacat familia în cel mai josnic mod. Nu vom avea suporteri nici în deplasare. 

Nu pot să stau la mâna lui Gogoașă (n.r. - Andrei Preda, liderul Peluzei Sud 1997) și a încă 4-5 nenorociți”, a declarat Mititelu la „Ora Exactă în Sport”, pe PRO Arena.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!