Liga 1

„V-am obișnuit ca atunci când marcăm să ne închidem!” Deac vorbește despre startul modest al CFR-ului din 2022 

CFR Cluj s-a încurcat cu FC Botoșani, 1-1, în runda 23 din Liga 1. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 22:14
Data actualizarii: Luni 31 Ianuarie 2022, 22:20

CFR Cluj a primit vizita Botoșaniului în etapa a 23-a a Ligii 1. La pauză, elevii lui Dan Petrescu aveau 1-0, grație golului înscris de Ciprian Deac (35 ani) din penalty. Însă, jucătorii campioanei României nu au putut ține de rezultat, iar Dawa l-a învins pe Cristian Bălgrădean (33 ani) cu o lovitură de cap. 

Chiar dacă au obținut doar remize în 2022, 3-3 cu FCSB și 1-1 cu FC Botoșani, Ciprian Deac este de părere că încă nu sunt motive de îngrijorare. Acesta susține că jucătorii CFR-ului nu și-au atins încă potențialul maximum. 

Deac: „Nu trebuie să facem o tragedie” 

„Am marcat în prima repriză. Trebuia să controlăm jocul și să dăm și golul 2. În fotbal, 1-0 este un rezultat periculos. 

Știam că Botoșaniul este o echipă foarte bună, cu un joc foarte bun. Nu trebuie să facem o tragedie. Este doar al doilea meci din an, echipa nu este la potențial maximum, iar acest lucru se vede pe teren. 

Ne-am creat și în a doua repriză ocazii bune de marca și de a închide meciul. Dacăm reușeam să marcăm, era greu să pierdem. E deja al doilea meci când suntem egalați după ce înscriem, știu că v-am obișnuit ca atunci când dăm gol să ne închidem”, a declarat Ciprian Deac la finalul meciului. 

În urma acestui rezultat, distanța dintre CFR Cluj și FCSB s-a redus la 8 puncte, cu 7 etape înainte de finalul campionatului regulat. Elevii lui Dan Petrescu au 59 de puncte după 23 de etape, în timp ce clubul roș-albastru a acumulat 51 de puncte. 

Modifică setările cookies