Mihai Stoica: "A gafat! Și gafele zornăie foarte tare la un portar"

Mihai Stoica Ionut Radu Fotbal intern
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 21:32
Data actualizarii: Miercuri 25 Ianuarie 2023, 21:42

Managerul de la FCSB și-a exprimat părerea despre unul dintre cei mai valoroși portari ai României.

Portarul român Ionuț Andrei Radu a fost împrumutat azi de Inter la AJ Auxerre, în Ligue 1.

Mihai Stoica și-a conturat o părere despre cel mai valoros jucător al României la Campionatul European de tineret din 2019. 

Mihai Stoica: "Se strâng anii!"

Stoica a făcut referire și la gafele comise de Ionuț Andrei Radu, portar care la juniori a evoluat și pentru Steaua, și pentru Dinamo.

"Cumva e traseul lui Tătărușanu. El a fost de la Fiorentina la Nantes, dar el apărase la Fiorentina meci de meci. La Nantes iar a apărat. 

Radu face 26 de ani! Eu l-am ținut tot timpul că e mic, dar are 26. Se strâng anii. A avut un salariu foarte mare și a fost foarte liniștit din punctul ăsta de vedere, dar eu cred că pierde la bani și e de apreciat că merge să apere. El calități are, doar că, din nefericire, jucând foarte rar, a gafat și gafele zornăie foarte tare la un portar", a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Ionuț Radu a semnat: clubul din Ligue 1 care l-a prezentat deja pe goalkeeper

„Născut în 1997 la București, România, Andrei Ionuț Radu a fost considerat rapid un jucător plin de speranță. A semnat cu Inter Milano la 16 ani și a bifat primele apariții la prima echipă trei ani mai târziu.

Internațional român a ajuns în semifinala Euro 2019 și continuă să progreseze. Are în prezent două selecții la echipa națională. Cu experiența sa din Italia, portarul se alătură, așadar, lui Auxerre pentru următoarele 6 luni.

Portarul de la Inter Milano este împrumutat până la finalul sezonului, fără opțiune de cumpărare. Va purta tricoul cu numărul 1”, se arată în comunicatul oficial emis de AJ Auxerre pe site-ul clubului.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!