Viorel Moldovan Catalin Cirjan Naționala U20 a României Superliga

„Tupeu extraordinar!” Viorel Moldovan, înfuriat de atitudinea lui Cătălin Cîrjan

Scandalul Cîrjan continuă să facă valuri în lumea fotbalului românesc, după ce tânărul jucător a lansat acuzații grave la adresa directorului tehnic al FRF, Mihai Stoichiță.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 31 Martie 2023, 21:22
Data actualizarii: Vineri 31 Martie 2023, 21:34

Cîrjan a susținut ce au mai susținut sporadic și alții înaintea sa și anume că, în unele cazuri, convocările la echipa națională de juniori nu sunt bazate pe valoarea sau forma jucătorilor, ci pe relații și pile.

Fostul fotbalist Viorel Moldovan nu este de acord cu atitudinea jucătorului de la Arsenal și l-a invitat pe acesta să se concentreze asupra lucrurilor pe care le are de făcut pe teren.

Moldovan: „Să își vadă de treaba lui!”

Moldovan a subliniat că, deși Cîrjan este un jucător talentat, încă nu a realizat nimic și i-a amintit acestuia că declarațiile fără probe nu fac bine nimănui și nu aduc nimic bun.

„O nebunie! Am văzut şi jucători nemulţumiţi care dau atacuri cu un tupeu extraordinar. Mulţi puşti. Mai mulţi vorbesc decât fac. Nu sunt mulţumiţi de nimic.  Fiecare declară ce vrea, fiecare e liber. Dar trebuie să şi probezi ce declari. Eu nu cred că are dreptate (n.r. despre Cîrjan). El trebuie să îşi vadă de treaba lui. Da, vizavi de acel program, cred că îmi aduc aminte că au fost două meciuri amicale. Hai să spunem că poate îi dau dreptate dacă a avut posibilitatea să meargă undeva cu echipa de club. Poate că e mai interesant. Dar, oricum, se vorbeşte foarte mult deja! 

Bun, e un jucător talentat, a progresat foarte mult, dar în momentul de fata încă nu a realizat nimic. Tot dialoguri să avem, înainte nu era la nivel juvenil. Acum tot vrem dialoguri. 

Am mai văzut iar de Coubiş, cum că anumiţi colegi l-au acuzat la lot, că nu ştiu ce. Citesc nişte lucruri şi îmi vine să îmi fac cruce. Sunt incredibile discuţiile astea, nu aduc viitor şi nu fac bine! Sunt curios dacă la Arsenal acolo îşi permite să îi certe pe antrenori, să ia asemenea poziţie? Mai bine să îşi vadă de treaba lui”, a spus Viorel Moldovan, potrivit Orangesport.

  • Cătălin Cîrjna a povestit de ce nu s-a mai prezentat la naționala U20, condusă de Daniel Pancu, și a dezvăluit că a fost afectat de intervențiile lui Mihai Stoichiță - AICI ai toată declarația.

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!