Basarab Panduru FC Hermannstadt Marius Maldarasanu Superliga Jovan Markovic și Basarab Panduru

„Trebuie lăudat!” Antrenorul care l-a dat pe spate pe Basarab Banduru, după primele etape

Fostul internațional, Basarab Panduru, a avut doar cuvinte de la laudă la adresa lui Marius Mădărășanu, antrenorul lui Hermannstadt, după ce sibienii au reușit o revenire spectaculoasă în meciul cu UTA, fiind conduși cu 1-0 la pauză.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Sambata 29 Iulie 2023, 22:53
Data actualizarii: Sambata 29 Iulie 2023, 22:58

Jocul echipei Hermannstadt a fost caracterizat de dominanță și un număr impresionant de ocazii, ceea ce l-a impresionat pe Panduru.

Panduru, impresionat de Măldărășanu

„Măldărășanu trebuie lăudat, și nu doar pentru victorii. E preocupat de fotbal, jucătorii pasează, vin la combinații. Sibiul joacă, pune presiune, sunt câte 7 oameni în 30 de metri. 

Primul meci l-a pierdut nemeritat (n.r. - 0-1 cu Farul). A avut o grămadă de ocazii cu Farul, ca aici. Uite că acum nu a mai pierdut. Hermannstadt joacă fotbal”, a spus Basarab Panduru, la Orangesport.

Hermannstadt a debutat în acest sezon cu o înfrângere, scor 0-1 împotriva campioanei Farul. Sibienii s-au redresat însă rapid și au obținut două victorii consecutive. Mai întâi, au învins-o pe Poli Iași cu 3-1, iar acum au reușit o performanță de excepție, învingând-o pe UTA cu scorul de 2-1.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!