Liga 1

„Sunt surprins!” Dan Petrescu, supărat după ce echipa sa a pierdut cu Rapid: „Mă așteptam la altceva!”

CFR Cluj a capitulat cu 2-0 pe terenul Rapidului, la Mioveni, în etapa a 12-a a Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 23:16
Data actualizarii: Duminica 17 Octombrie 2021, 23:26

Dan Petrescu s-a arătat extrem de dezamăgit de jocul echipei sale și a declarat că va avea o discuție cu „elevii” săi pentru a vedea unde s-a greșit.

„E clar că n-a fost cel mai bun meci al nostru. Am intrat în teren pe vârfuri. Nu ne-am bătut, nu ne-am luptat. Când nu faci lucrurile cum trebuie, la final iei ce meriți.

  • Dan Petrescu

Sunt surprins, am avut 14 zile în care ne-am pregătit bine, echipa a arătat bine și a venit meciul oficial și am arătat parcă invers față de cum am arătat în pregătire.

N-aș vrea să dau niște declarații și apoi să-mi pară rău, dar e clar că sunt supărat în primul rând pe mine și, apoi, pe toată echipa. Chiar am fost foarte mulțumit de cum s-au pregătit, mă așteptam la o creștere, dar a fost invers. O să am o discuție cu băieții.

Nu putem fi invincibili, dar trebuie să arătăm mai bine în meciurile următoare. N-avem ce să reproșăm nimănui, nu putem să ne plângem de nimic, nici de arbitru, nici de teren, nici de vreme.

Pentru mine, orice meci este important, atât am putut noi astăzi”, a spus Dan Petrescu la finalul meciului cu Rapid.

Pentru CFR Cluj urmează duelul cu AZ Alkmaar, din grupele Conference League, programat joi, de la ora 22:00. Cele mai tari faze vor fi pe sport.ro.

Modifică setările cookies