Petrolul Ploiesti Costel Lazar Superliga

„Sunt înjurat și când echipa e pe loc de play-off!” Anunț important pentru un club cu probleme din Liga 1 

Situația financiară de la Petrolul Ploiești s-a stabilizat, după mai multe luni cu probleme. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 15:39
Data actualizarii: Vineri 30 Septembrie 2022, 15:41

Președintele ploieștenilor, Costel Lazăr, a dezvăluit că s-a ajuns la zi cu salariile și bonusurile, asta după ce clubul a fost aproape de colaps în această vară. Petrolul Ploiești nu primește sprijin din partea Primăriei și nici nu are un patron, astfel că lupta conducerii clubului pentru a rezista în acest sezon este una serioasă. 

Costel Lazăr a vorbit despre situația clubului, arătându-se nemulțumit de suporterii care îl critică și înjură, în contextul în care echipa ocupă o poziție bună în clasamentul Superligii. Mai mult, președintele „lupilor galbeni” acuză să există atacuri dirijate la adresa sa. 

Petrolul Ploiești a ajuns cu banii la zi 

„Astăzi am ajuns cu salariile la zi, inclusiv cu bonusurile. Câte echipe din România mai sunt cu salariile la zi? Pe această cale vreau să-i liniștesc pe unii suporteri, care văd că sunt foarte îngrijorați. E foarte greu, într-adevăr, trăim de pe o zi pe alta, pentru că nu există o finanțare constantă, dar ne străduim să găsim soluții, sponsori, se fac eforturi mari.

Sunt dezamăgit de o parte dintre suporteri, pentru că sunt înjurat și când echipa e pe loc de play-off. E clar că sunt niște lucruri dirijate. E vorba despre un grup care e controlat, dar nu vreau să generalizez, pentru că majoritatea fanilor vin să încurajeze echipa”, a declarat Costel Lazăr pentru gsp

Petrolul Ploiești se află pe locul 6 în clasamentul Superligii după 11 etape disputate. Ploieștenii au obținut 17 puncte și se află la egalitate cu Universitatea Craiova. 

Modifică setările cookies