FCSB Billel Omrani CS Mioveni Viorel Moldovan Superliga

„Stai și te întrebi, de ce nu și-a găsit echipă?!” Critici dure pentru 'starul' transferat de FCSB 

FCSB a câștigat la scor meciul cu CS Mioveni din etapa cu numărul 19 a Superligii României, 5-1. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 06 Decembrie 2022, 08:47
Data actualizarii: Marti 06 Decembrie 2022, 08:48

Roș-albaștrii nu au avut probleme în duelul cu CS Mioveni, echipă care are mari probleme financiare. Golurile vicecampioanei României au fost marcate de Malcom Edjouma (min. 31), Adrian Șut (min. 45 și 77), Florinel Coman (min. 58) și Eduard Radaslavescu (min. 87). De cealaltă parte, oaspeții au marcat în minutul 74, prin Antal. 

Unul dintre titularii de aseară a fost dur criticat pentru prestațiile avute, asta în contextul în care a fost adus de Gigi Becali cu pretenții de star. Este vorba despre Billel Omrani (29 ani), care a semnat în septembrie cu vicecampioana României, după mai luni bune în care nu a jucat. 

Critici dure pentru Billel Omrani

Fotbalistul a fost schimbat la pauza meciului cu CS Mioveni, după o prestație ștearsă și înlocuit cu Florinel Coman. Criticile la adresa lui nu au întârziat să apară, Basarab Panduru și Viorel Moldovan spunând că un jucător de talia lui nu ar trebui să fie rezerva lui Compagno. 

„Nu l-am văzut pe Compagno pentru că era suspendat, dar l-am văzut pe Omrani și aici trebuie să îți dea de gândit. De ce un jucător care nu este așa talentat joacă și tu care pari as la prima vedere, că ești foarte talentat, nu poți să joci înaintea lui?”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport. 

„Omrani și-a căutat echipă în vară și nu a găsit...și după vine la FCSB în disperarea de soartă. Nu știu acum, cât s-a impus venirea lui Omrani la FCSB...ca antrenor îți convine să vină. Dar stai și te întrebi de ce nu și-a găsit echipă? Nu știu cât s-a pus la punct cu pregătirea. La pauză este schimbat pe bună dreptate și intră Coman care marchează”, a spus și Viorel Moldovan. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!