„Șepcile roșii” vor să schimbe gazonul de pe „Cluj-Arena”. Pentru câte meciuri va fi indisponibil stadionul

U Cluj Cluj Arena Superliga Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 17:00
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 17:00

'U' Cluj se află în acest moment pe locul 14 în subsolul clasamentului din Superligă.

Conform zcj.ro, „șepcile roșii” vor să schimbe gazonul de pe stadion în luna martie, în momentul în care campionatul este oprit din cauza meciurilor echipei naționale de fotbal din calificările pentru EURO 2024.

„Șepcile roșii” vor să schimbe gazonul de pe „Cluj-Arena”. Pentru câte meciuri va fi indisponibil stadionul

Având în vedere că pauza internațională a Superligii este de doar două săptămâni, aceeași sursă a mai menționat că schimbarea gazonului va dura nu mai puțin de trei, iar 'U' Cluj nu va putea beneficia de propriul stadion pentru cel puțin un meci.

Ziua de Cluj a mai informat că gazonul stadionului „șepcilor roșii” va fi schimbat în premieră din bani publici, deci finanțarea proiectului va fi realizată din fonduri bugetare.

Abia a fost transferat de 'U' Cluj și este deja lăudat de noul său antrenor: „Vrea să ajungă la cel mai înalt nivel”

Aflat în cantonamentul din Antalya, Ioan Ovidiu Sabău a vorbit despre Ianis Stoica și a evidențiat faptul că atacantul este serios și că își dorește să evolueze cât de mult posibil.

„Îl văd preocupat. Își dorește foarte mult să crească, să aibă evoluții foarte bune. Are niște obiective foarte clare, vrea să ajungă să joace la cel mai înalt nivel. Văd un copil serios, un copil pentru fotbal. Cam toți jucătorii tineri cu care lucrez aici mi se par foarte serioși”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, potrivit Digi Sport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!