Istvan Kovacs, delegat în Golf la o nouă partidă din Cupa Națiunilor! Ce meci va arbitra centralul

Isvtan Kovacs Bahrain - Kuweit Cupa Națiunilor din Golf Fotbal extern Istvan Kovacs
SPORT.RO
Data publicarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 16:39
Data actualizarii: Joi 12 Ianuarie 2023, 16:51

Centralul român a mai arbitrat și meciul din prima etapă, Irak - Oman, 0-0.

Atunci, Istvan Kovacs a arătat două cartonașe galbene pentru Irak și trei, pentru Oman. Tabela a rămas nemodificată până în minutul 90, iar arbitrul nu a avut parte de alte incidente în timpul jocului.

Istvan Kovacs, delegat în Golf la o nouă partidă din Cupa Națiunilor! Ce meci va arbitra centralul

Arbitrul român și brigada sa formată din Vasile Marinescu și Mihai Artene vor fi prezenți la un nou meci la Cupa Națiunilor din Golf. De data aceasta, Istvan Kovacs va fi la centrul meciului Bahrain - Kuweit, potrivit Federației Române de Fotbal (FRF).

Bahrain și Kuweit se vor confrunta în runda a treia a Cupei Națiunilor Golfului. Ultimul duel dintre cele două naționale a fost în 2021, la FIFA Arab Cup, când Bahrain s-a impus cu 2-0, grație reușitelor lui Haram (minutul 74) și Sayed Hashim (90+5).

Câți bani a câștigat Istvan Kovacs la Campionatul Mondial din Qatar

Conform baremului FIFA, Istvan Kovacs a primit 2.500 de dolari pentru fiecare delegare la meciurile din grupele Campionatului Mondial. Pe lângă cei 20.000 de euro, „centralul” din Carei a beneficiati și de 70.000 de euro, pentru că a fost selectat să participe la turneul final din Qatar.

În total, în urma exeprienței de la Campionatul Mondial, Istvan Kovacs a fost recompensat de către FIFA cu 90.000 de dolari. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!