FCSB Arcul de Triumf Dinamo Kiev fcsb dinamo kiev Gigi Becali Liga 1

FCSB va juca pe Arcul de Triumf! Gigi Becali anunță: "Am stabilit cu domnul Novak! Ne facem și noi pile"

Gigi Becali, patronul lui FCSB, a anunțat că amicalul echipei sale contra lui Dinamo Kiev se va juca pe Stadionul Arcul de Triumf.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 01 Aprilie 2022, 17:10
Data actualizarii: Vineri 01 Aprilie 2022, 17:12

Astăzi, Dinamo Kiev a emis un comunicat de presă în care a precizat că va disputa mai multe meciuri amicale "pentru pace" cu echipe importante ale Europei, precum Barcelona, PSG, Borussia Dortmund, dar și cu FCSB.

FCSB - Dinamo Kiev se joacă pe Arcul de Triumf

Gigi Becali spune că partida amicală FCSB - Dinamo Kiev se va juca pe Stadionul Arcul de Triumf, într-o zi de miercuri, însă fără a specifica data exactă. De organizare s-au ocupat Mircea Lucescu, antrenorul formației ucrainene și Eduard Novak, ministrul Sportului.

Finanțatorul de la FCSB declară, mai în glumă, mai în serios, că este un prilej pentru clubul său să ceară dreaptul de a juca și alte meciuri pe Stadionul Arcul de Triumf.

"Pe mine m-a sunat Mircea Lucescu și i-am zis: 'Ce vrei tu să faci, poți să faci, pentru că tu faci lucruri bine. Fă ce vrei tu!' A stabilit totul cu MM și cu domnul Novak, ministrul Tineretului și Sportului. Dacă tot e așa, ne împrietenim și cu Novak ca să putem juca și noi pe Arcul de Triumf, că așa e în România.
 
Am zis să ne facem și noi pile, că e pe pile! Miercuri se joacă, știu că într-o miercuri, nu știu în care. M-a sunat azi și mi-a stabilit că a stabilit și cu ministrul Novak. Pe Arcul de Triumf se joacă! D-aia am zis că ne facem pile, nu? Îți dai seama, după aia venim și zicem: 'Stai puțin, atunci cum s-a putut și acum nu se mai poate?'. E și o tactică asta. 

Eu am spus: 'Mircea, tu faci lucruri prea bune și faci ce vrei tu la mine la bază. Îl întrebi pe MM dacă e timp și gata'. Mircea Lucescu face lucruri frumoase, nu poate face altceva. I-am zis să facă ce vrea el, e baza ta, tu faci lucruri bune", a spus Gigi Becali, la Digisport.

"Meci pentru pace! Opriţi războiul!"

Gruparea Dinamo Kiev a anunţat că va organiza o serie de "meciuri pentru pace". Printre adversarele echipei antrenate de Mircea Lucescu vor fi PSG, FC Barcelona sau FCSB, conform unui anunț al site-ului oficial al clubului ucrainean.
 
"Dinamo va organiza o serie de meciuri caritabile sub sloganul: "Meci pentru pace! Opriţi războiul!". Meciurile amicale sunt programate în perioada aprilie-iunie 2022, cu adversari precum Borussia Dortmund, Paris Saint-Germain, Steaua (n.r - FCSB), Legia Varşovia, FC Barcelona, Benfica Lisabona, Ajax, Sporting sau FC Basel.

Toate aceste meciuri cu participarea campioanei Ucrainei se vor desfăşura sub sloganul "Meci pentru pace! Opriţi războiul!". 

Scopul organizării acestor meciuri este informarea comunităţii internaţionale despre teribilul război din Ucraina şi strângerea de fonduri pentru sprijinirea ucrainenilor afectaţi de războiul cu agresorul rus", a anunţat Dinamo Kiev într-o postare pe contul oficial de Facebook.
Modifică setările cookies