FCSB edi ioradanescu Florinel Coman Nicolae Dica Superliga Superliga

„Să-l cert pe Edi?” Nicolae Dică a comentat situația lui Florinel Coman de la națională

Florinel Coman a fost convocat de Edward Iordănescu la națională, însă nu a prins niciun minut în cele două meciuri din Nations League.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 14:27
Data actualizarii: Sambata 01 Octombrie 2022, 14:25

România a disputat pe pe 23 septembrie meciul cu Finlanda în deplasare (1-1), iar pe 26 septembrie partida cu Bosnia și Herțegovina (4-1) în Giulești.

Edi Iordănescu l-a convocat pe Florinel Coman, însă fotbalistul lui FCSB nu a prins niciun minut în cele două meciuri din Grupa 3, Liga B din Nations League. 

Dică: „Ce pot să fac?”

Înainte de jocul cu FC Argeș din campionat, Nicolae Dică a vorbit la conferința de presă despre decizia selecționerului de a-l lăsa pe bancă pe Florinel Coman.

„Asta a fost decizia antrenorului de la echipa națională și acum ce pot să fac? Să-l cert pe Edi? Asta a fost strategia lui, i-au ieșit rezultatele în aceste două jocuri.”, au fost cuvintele lui Nicolae Dică la conferința de presă.

FCSB, în această stagiune

FCSB a avut unul dintre cele mai slabe starturi de campionat. În acest moment, roș-albaștrii au obținut doar opt puncte în nouă meciuri și se află în zona fierbinte a clasamentului, pe poziția a 14-a.

Elevii lui Nicolae Dică au înregistrat o singură victorie, cinci rezultate de egalitate și trei înfrângeri. După jocul cu FC Argeș, FCSB va face deplasarea în Danemarca pentru meciul cu Silkeborg în grupele Conference League, în deplasare.

Transferurile FCSB-ului în perioada de mercato

Veniri - Boban Nikolov (28 ani / mijlocaș central / liber de contract), David Miculescu (21 ani / atacant / UTA Arad / 1.7 milioane de euro), Andrea Compagno (26 ani / atacant / FCU Craiova 1948 / 1.5 milioane de euro), Eduard Radaslavescu (18 ani / mijlocaș central / FCV Farul / 500.000 de euro), Radu Boboc (23 ani / fundaș dreapta / FCV Farul / 400.000 de euro), Joyskim Dawa (26 ani / fundaș central / FC Botoșani / 350.000 euro), Vadim Rață (29 ani / închizător / FC Voluntari / 300.000 de euro), Marco Dulca (23 ani / închizător / Chindia Târgoviște / 250.000 de euro), Bogdan Rusu (32 ani / atacant / CS Mioveni / 200.000 euro), Joonas Tamm (30 de ani / fundaș central / Vorskla Poltava / liber de contract), Rachid Bouhenna (30 ani / fundaș central / CFR Cluj / liber de contract).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies