EXCLUSIV „S-a discutat doar despre cine cui dă meciul!” Reacție tranșantă a unui oficial din Liga 1 după Voluntari - FCSB

FCSB Liga 1 Marcel Puscas voluntari Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 11:01
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 11:07

FCSB s-a încurcat pe terenul lui FC Voluntari, scor 2-2, în penultima etapă a sezonului și nu mai stă la mâna sa în lupta pentru titlu.

Marcel Pușcaș, președintele lui FCU Craiova, este de părere că acest lucru s-a întâmplat din cauză că FCSB s-a concentrat mai mult pe teorii ale conspirației în loc să se focuseze pe meci.

În plus, oficialul clubului din Bănie crede că Horațiu Feșnic nu ar fi trebuit să fie delegat la meciul cu Voluntari - FCSB, deoarece este din Cluj și chiar și-a făcut junioratul la echipa din Gruia.

Feșnic nu trebuia delegat pentru acest meci

„Auspiciile acestui meci au stat în sfera conspirațiilor. E păcat că și după joc discuțiile continuă pe aceeași sferă.

Mai puțin despre fotbal s-a discutat. Cine cui dă meciul, cine trage mai tare pentru cine. Astea erau auspiciile meciului.

Eu nu contest că ar fi sau că nu ar fi lucrurile astea, se poate să se și întâmple, dar până la urmă esența e ce se întâmplă pe teren.

Bine, aici a contribui și Federația, care a dat apă la moară discuțiilor cu delegarea lui Feșnic, pe care îl știu. Este un arbitru bun, cu bună creștere, dar nu înțeleg ce i-a determinat pe cei care au făcut delegările...

Nu trebuia delegat la acest meci, pentru că pe fondul conspirațiilor lansate înainte de meci, vine și delegarea unui arbitru din Cluj și dăm apă la moară discuțiilor”, a spus Marcel Pușcaș la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă în sport”.

CFR Cluj primește vizita Universității Craiova, duminică, de la ora 21:30. Dacă se impun, ardelenii își vor adjudeca trofeul Ligii 1, dacă nu, campioana se va decide în meciul direct dintre FCSB și CFR Cluj, care va avea loc în ultima etapă, pe stadionul din Buzău.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!