Așa arată calculele la titlu! Ardelenii pot încheia socotelile cu o etapă înainte de final. Cum poate fi reintrodusă FCSB în joc

CFR Cluj FCSB Liga 1 Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 15 Mai 2022, 08:57
Data actualizarii: Duminica 15 Mai 2022, 09:00

FCSB a remizat pe terenul lui FC Voluntari, iar CFR Cluj își poate adjudeca titlul în de duminică seară, dacă se impune, acasă, în fața Universității Craiova.

Cu un triumf în penultima etapă în fața Universității Craiova, CFR Cluj va acumula 57 de puncte și s-ar depărta la patru puncte de FCSB, cu o etapă înainte de finalul sezonului.

Orice alt rezultat în afară de o victorie a ardeleni o readuce, însă pe FCSB în lupta pentru titlu, iar campioana acestui sezon se va decide pe stadionul din Buzău, pe 22 mai, de la ora 20:30.

Chiar dacă CFR Cluj va pierde meciul cu Universitatea Craiova, misiunea băieților lui Toni Petrea va rămâne una extrem de dificilă, deoarece nu vor avea decât varianta victoriei în confruntarea cu ardelenii din ultima etapă.

Becali o acuză pe FC Voluntari că a luat prime de la CFR

”Știi ce s-a întâmplat de erau așa disperați? Au jucat pe 1.500 de euro, le-a dat Primăria, iar 3.000 le-a dat de la CFR. N-ai ce să zici. Le-a dat Primăria 1.500.

Mi-au spus unii de acolo din echipă, că spun unii despre ce e vorba. N-are rost. Conducerea Primăriei le-a dat 1.500 de euro, e regulamentar să dea. Mă deranjează că a luat primă de la CFR”, a spus Gigi Becali la Digisport.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!