Liga 1

„Părea mai important decât Man!” Jucătorul de la FCSB pe care Mihai Stoica îl critică: „Are problemele pe care le are!” 

Mihai Stoica a vorbit despre unul dintre jucătorii din lotul lui Toni Petrea. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 20:27
Data actualizarii: Sambata 16 Aprilie 2022, 20:35

Managerul general al roș-albaștrilor a prefațat duelul cu CFR Cluj din etapa cu numărul 5 din play-off și a comparat nivelul echipei din sezonul trecut și cel din prezent. Mihai Stoica i-a analizat pe jucători, având o remarcă dură la adresa jucătorului de la care se aveau mari așteptări în trecut. 

Mihai Stoica îl critică pe Florinel Coman: „A rămas și are problemele pe care le are!”

Oficialul vicecampioanei României a vorbit despre Octavian Popescu (19 ani), aflat la cel mai bun sezon al său, punctând că așteptările mari erau de la Florinel Coman (24 ani), considerat în anii trecuți ca fiind unul dintre cei mai buni jucători din Liga 1. Măcinat de accidentări, care l-au ținut departe de terenul de joc o bună perioadă de timp, fotbalistul în schimbul căruia Gigi Becali visa să obțină zeci de milioane de euro nu a reușit să își revină la forma care l-a consacrat. 

Mihai Stoica a declarat că tânărul jucător părea mai important decât Dennis Man, cel mai scump transfer din istoria Ligii 1, vândut pe 11 milioane de euro la Parma, anul trecut, însă a rămas la echipă și continuă să aibă probleme. 

„FCSB nu mi se pare acum o echipă mai solidă decât în campionatul trecut. Am făcut puncte mai multe, dar suntem la același nivel. 

Tavi Popescu are cifre mai bune, s-a maturizat, dar noi așteptam foarte mult de la Coman, era printre cei mai importanți jucători ai echipei. La un moment dat, părea mai important decât Man, care a plecat pe 11 milioane de euro. Coman a rămas și are problemele pe care le are”, a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport. 

  • 3.5 milioane de euro este cota lui Florinel Coman conform Transfermarkt. 
  • 18 meciuri a jucat în acest sezon, având un gol marcat și două assist-uri. 
Modifică setările cookies