„Până și magazionerul e de vânzare!” Basarab Panduru a reacționat după ce l-a auzit pe Gigi Becali 

Basarab Panduru FCSB Florinel Coman Gigi Becali Superliga Basarab Panduru
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 12 Februarie 2024, 16:40
Data actualizarii: Luni 12 Februarie 2024, 16:44

Gigi Becali a dezvăluit duminică seară că a primit o ofertă din Argentina pentru Florinel Coman. 

Finanțatorul de la FCSB a declarat, după victoria cu Sepsi Sf. Gheorghe, scor 1-0, că a primit o ofertă de cinci milioane de euro pentru cel mai bun jucător al echipei sale, Florinel Coman. Propunerea ar fi venit din Argentina, după cum a dezvăluit Gigi Becali, însă fotbalistul nu ar fi fost dispus să accepte, considerând că ar face un pas înapoi în carieră. 

Basarab Panduru a râs după ce a ascultat declarațiile lui Gigi Becali 

Basarab Panduru a ascultat declarațiile lui Gigi Becali despre oferta primită pentru Florinel Coman și a glumit pe seama subiectului, fiind sigur că echipele din Argentina nu ar fi dispuse să facă o ofertă atât de consistentă din punct de vedere economic, în condițiile în care se concentrează să vândă cât mai mult. 

„Chiar cred în varianta asta cu oferta din Argentina. M-am uitat acum, nu dă nimeni cinci milioane de euro.

Ăia abia aşteaptă să vândă pe toată lumea, până şi magazionerul e de vânzare la orice echipă, dar dau ei acum cinci milioane de euro... Da, e posibil... Da, Arabia... Ar... Argentina”, a declarat Basarab Panduru la Orange Sport

Ce a spus Gigi Becali despre oferta primită pentru Florinel Coman 

„Am avut ofertă pentru Coman de cinci milioane de euro. Asta era clauza, cinci milioane de euro. Chiar acum trei zile, dar mi-a zis el că face cum zic eu. Eu i-am zis să-mi spună echipa, cică era o echipă din Argentina. 

<<Florinele, ai familie, apartament, eşti în creştere de formă, poţi pleca oricând la o echipă mare din Europa! De ce să pleci şi să îţi blestemi zilele în Argentina?>>, iar el mi-a dat dreptate. Mi-a zis că oricum luase decizia.

Coman are clauză de cinci milioane de euro, iar clauza lui Olaru este de 20 de milioane de euro. Olaru mai avea încă trei ani de contract, aşa că am pus clauză mai mare”, a spus Gigi Becali, potrivit Orangesport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!