„Nu știu cât dau!” Gigi Becali, ofertă pentru un jucător de la Farul, după ce n-a reușit să anuleze regula U21

Gigi Becali Andrei Borza FCSB Superliga Gigi Becali
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 09:14
Data actualizarii: Miercuri 28 Iunie 2023, 09:19

Gigi Becali (65 de ani) s-a repliat după ce n-a reușit să convingă cluburile din Superliga să voteze pentru eliminarea regulei U21.

Patronul FCSB a dezvăluit la ieșire de la consultările cu reprezentanții cluburilor din Superliga faptul că a purtat o discuție cu Zoltan Iasko, directorul sportiv al Farului, care l-a îndemnat să facă o ofertă pentru Mazilu sau Borza.

Becali a dezvăluit că va face o ofertă pentru Borza, însă nu este prea încrezător că oficialii Farului îi vor accepta oferta, deoarece vor foarte mulți bani.

„Hagi a avut demnitate. El a zis: 'Am interes, dar nu vreau să fiu sclav'. Puteai să îl înţelegi, pentru că are numai copii, dar totuşi nu a votat pentru a fi obligat. Ai văzut câtă demnitate a avut Hagi?

Adevărul e că mi-a şi zis Iaşko: 'Ce, nea Gigi, ce eşti supărat aşa? N-ai U21? Fă ofertă pentru Mazilu şi Borza'. Şi eu i-am zis: 'O să vă fac ofertă pentru Borza, dar nu pentru Mazilu'.

Nu ştiu cât dau. O să vedem acum. Ei vor prea mulţi bani. Nu am aşa de mulţi cât vor ei. Am mai mulţi acum, dar nu vreau să-i dau la fotbal”, a spus Gigi Becali, potrivit Digisport.

FCSB a realizat trei transferuri în această vară: Alexandru Băluță (29 de ani / mijlocaș ofensiv / România / Puskas Akademia / liber de contract), Siyabonga Ngezana (25 de ani / fundaș central / Africa de Sud / 500.000 de euro) și Damjan Djokovic (33 de ani / mijlocaș central / Croația / Al-Raed / liber de contract).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!