EXCLUSIV „Nu făceam nimic altceva decât să dormim!” Florin Gardoș, dezvăluiri din perioada în care era pregătit de Victor Pițurcă

Florin Gardos FCSB Victor Piturca Superliga Florin Gardoș
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 11:22
Data actualizarii: Luni 09 Ianuarie 2023, 11:22

Echipele din Superliga au revenit la antrenamente, iar cele mai multe dintre ele au plecat în cantonamente în străinătate, pentru a se pregăti de a doua parte a campionatului.

Prezent în studioul PRO ARENA, Florin Gardoș a rememorat primul său cantonament la Steaua (acum FCSB), pe când antrenor era Victor Pițurcă.

Fostul fundaș central a susținut că avea partea de serii de trei zile cu câte trei antrenamente pe zi, cu o zi pauză între ele, iar în timpul perioadelor cu antrenamente, în puținul timp liber care îi mai rămânea, nu putea face nimic altceva decât să doarmă.

  • Florin Gardoș

Pițurcă: „La șapte dimineața era cel mai greu antrenament al zilei!”

„Am prins cu domnul Pițurcă primul meu antrenament la Steaua (n.r. - FCSB). Trei antrenemante pe zi. Unul era la șapte dimineața, pe nemâncate și era și cel mai greu antrenament al zilei.

Ne trezeam în jur de șase și jumătate, avem niște fresh-uri, sucuri, ceva în genul acesta, pentru că mâncare dacă mâncai era foarte riscant și plecam spre stadion. Era cel mai dificil antrenament al zilei, doar alergare, nu atingeam mingea.

Îmi aduc aminte că ciclul era cam așa: trei zile cu trei antrenamente pe zi și o zi de refacere la bazin și așa mai departe. În acele trei zile eram atât de obosiți, încât orice pauză pe care o aveai între cele trei antrenamente,  perioadă care să nu fie masă, dormeai.

Îmi aduc aminte de perioada aia ca de un vis cumva. Nu am amintiri decât de pe teren. În rest, din hotel sau așa mai departe nu-mi mai aduc aminte mai nimic”, a spus Florin Gardoș, la PRO ARENA, în emisiunea „Ora exactă din sport”.

Florin Gardoș a îmbrăcat tricoul FCSB-ului în perioada iulie 2010 - august 2014, adunând 122 de meciuri în tricoul clubului „roș-albastru”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!