„Nu ar trebui să facem asta!” Marea nemulțumire a lui Dan Petrescu înaintea derby-ului cu FCSB

Dan Petrescu CFR Cluj FCSB Superliga Dan Petrescu
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 05 Februarie 2023, 09:00
Data actualizarii: Duminica 05 Februarie 2023, 09:59

Dan Petrescu, nemulțumit de faptul că echipa sa este nevoită să joace în această perioadă, când temperatura poate ajunge să scadă și sub zero grade.

Campionatul ar trebui întrerupt, crede Petrescu

Tehnicianul echipei campioane consideră că Superliga ar fi trebuit să fie întreruptă în perioadele cu temperaturi scăzute, aşa cum se anunţă duminică, la ora meciului cu FCSB.

„În opinia mea nu ar fi trebuit să jucăm fotbalul în perioada asta. Dacă era o vreme bună cum a fost la început de ianuarie era OK, dar m-am uitat şi pe teren, ninge, vine frigul, minus 13, 14 grade, ăsta nu mai e fotbal, dar dacă trebuie să jucăm, jucăm”, a mai spus Petrescu.

CFR Cluj va întâlni formaţia FCSB, duminică, de la ora 21:00, pe stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, într-o partidă din cadrul etapei a 24-a a Superligii.

Dan Petrescu a contestat regulamentul de desfășurare a Superligii

Petrescu și-a exprimat din nou nemulțumirea față de faptul că după sezonul regulat se înjumătățesc punctele.

„Toţi ne dorim o victorie şi sperăm să facem un meci foarte bun ca să putem câştiga acest meci. Dacă era un campionat normal, şi spun asta de cinci ani, şi nu se înjumătăţeau punctele, era greu să ne mai prindă. Dar fiind un campionat anormal, unic în lume, se poate întâmpla orice, indiferent ce se va întâmpla mâine. Nu contează”, a mai spus Dan Petrescu.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!