Elias Charalambous FCSB Ionut Rada Superliga

„Nu a venit cu gândul de a fi secund!” Românul cu care Elias Charalambous a vorbit înainte de a semna cu FCSB 

Elias Charalambous (42 ani) a fost prezentat drept noul antrenor de la FCSB. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 31 Martie 2023, 12:09
Data actualizarii: Vineri 31 Martie 2023, 12:10

Cipriotul a semnat cu FCSB și ocupă postul de antrenor principal al echipei, având ca obiectiv, după cum a declarat Gigi Becali, devansarea CFR-ului în clasamentul Superligii. Deși Charalambous ocupă funcția de „principal”, antrenorul trebuie să țină cont de indicațiile lui Mihai Pintilii, cel care nu deține licența PRO. 

Fostul coechipier al cipriotului, Ionuț Rada, cei doi intersectându-se în perioada petrecută la Karlsruher în 2012, a dezvăluit că a purtat o discuție cu antrenorul roș-albaștrilor. 

Ce a discutat Ionuț Rada cu Elias Charalambous 

Fostul fotbalist a declarat că cipriotul este conștient de locul în care a venit, dar și de condițiile în care a semnat contractul. Cu toate astea, Ionuț Rada a declarat că Charalambous nu a semnat cu gândul de a fi antrenor secund, în opinia sa. 

„Mă bucur pentru fostul meu coleg, chiar am avut o discuție cu el. Știe situația, unde a venit. Va fi important cum va comunica cu presa, cu staff-ul, cei care sunt acolo. Sper să găsească echilibru, știm foarte bine că situația de acolo nu se va schimba.

Știe ce înseamnă FCSB în România, ca nume, ca importanță. Nu am detaliat planul lui, dar este un antrenor tânăr, care-și dorește să reușească. E clar că trebuie să știe cum va comunica, va conta foarte mult asta. Felul în care au comunicat precedenții antrenori în presă a fost o problemă foarte mare.

Am discutat cu el despre situația de la club și știa, era la zi cu tot ce se întâmplă acolo și care va fi situația lui. Cred că Elias și staff-ul care era la FCSB se pot ajuta reciproc. Sunt conștienți că împreună pot reuși lucruri frumoase.

Dacă vor lucra în tabere, va fi rău pentru ei și pentru jucători, care vor simți tensiunea. Sfatul pe care i l-am dat a fost să colaboreze cât mai bine și să fie deschis la ce înseamnă relația cu managerul, staff-ul și jucătorii.

Cred că el vine să completeze această echipă. Sunt sigur că nu a venit aici cu gândul de a fi secund”, a declarat Ionuț Rada conform gsp

Articol recomandat de stirileprotv.ro
Anunțul momentului vine din Rusia
Vineri 12 Mai 2023, 11:45
ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!