„N-are asta nicio legătură!” Gigi Becali îl contrazice pe Ilie Dumitrescu

Gigi Becali Dennis Man FCSB Ilie Dumitrescu Superliga Gigi Becali
Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 27 Iunie 2023, 08:18
Data actualizarii: Marti 27 Iunie 2023, 08:21

Gigi Becali (65 de ani) îl contrazice pe Ilie Dumitrescu (54 de ani) în ceea ce privește regula U21.

Patronul FCSB și-ar dori ca regula care impune jucători U21 în primul „11” al echipelor să dispară, în timp ce Ilie Dumitrescu este de părere că regula este una bună.

Fostul mare stelist i-a amintit lui Becali că această regulă a făcut posibilă practic vânzarea lui Dennis Man la Parma pentru 11 milioane de euro, însă latifundiarul din Pipera susține că l-ar fi introdus pe teren pe Man și fără această regulă, deoarece era foarte talentat.

„N-are asta nicio legătură. A jucat Man pentru că era regula? Nu a avut nicio legătură. Nu e adevărat.

Man și-a câștigat dreptul să fie în echipă când a dat o deviere și un gol, de atunci a devenit titular. Man era fotbalist”, a spus Gigi Becali, potrivit Digisport.

Becali face petiție pentru eliminarea regulii U21

Gigi Becali a vorbit despre regula U21 și a precizat că toate echipele din Superliga vor semna o hârtie care va indica faptul că grupările nu sunt de acord cu directiva Federației Române de Fotbal cu privire la jucătorii under.

„Mâine, la ora 11:00, e Adunare la Ligă. Dacă vor, o să facem. Facem o hârtie spre cunoștință. Noi nu-l rugăm pe Burleanu. El e slujitorul nostru, slujește Federația, adică pe noi toți. Noi îi aducem la cunoștință. Nu intră în Comitetul Executiv nimic. Ia la cunoștință Burleanu că noi, 16 echipe, nu mai jucăm cu jucător U21. Asta e nebunia nebuniilor, adică unul care ne slujește nouă ne comandă nouă ceea ce noi nu vrem? Nu trebuie niciun Comitet Executiv. 16 cluburi semnează că nu vor, la revedere!

Nu e răbufnire, ăsta e adevărul. Cine întreabă Comitetul Executiv. Noi suntem 16 și noi nu jucăm cu U21. Noi nu-i cerem ceva Federației, doar trimitem o hârtie, să ia la cunoștință că nu ne convine această regulă și că nu mai folosim jucători U21. Să facă Burleanu echipă de fotbal și să pună el jucători pe banii lui. Gino Iorgulescu știe și susține, dar ce să facă președintele Ligii? El primește ordin de la noi. Sunt 16 cluburi care semnează și președintele Ligii trebuie să stea drept.

Noi avem convenție, primele trei meciuri nu pune nimeni jucător U21, chiar dacă-l ai”, a spus Gigi Becali - mai multe detalii AICI.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!