Liga 1

„Mă așteptam la cu totul altceva!” Laszlo Balint, dezamăgit de evoluția fotbaliștilor săi

Rapid a încheiat la egalitate meciul cu UTA Arad, scor 1-1 (0-1), disputat sâmbătă seara, pe Arena Naţională, într-un meci din etapa a 23-a a Ligii 1.

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 22:40
Data actualizarii: Sambata 29 Ianuarie 2022, 22:43

La finalul meciului, Laszlo Balint, antrenorul lui UTA, a declarat că se aștepta la altă atitudine de la fotbaliștii săi.

„Mă așteptam la cu totul altceva! Am discutat ceva la pauză, din păcate cred că unii jucători s-au speriat de atmosfera din tribune. Suporterii rapidişti au contribuit decisiv la stabilirea rezultatului. Nu ştiu ce s-a întâmplat la gol, va trebui să revăd faza. O asemenea lipsă de marcaj în zona aceea pentru mine e de neînţeles. 

Mă aşteptam la altă energie de la jucătorii veniţi de pe bancă. Trebuia să câştigăm acest joc la modul cum s-a desfăşurat el.  Arbitrajul a fost la nivelul jocului. Am avut un moment psihologic, Roger singur cu portarul. Dacă marca ar fi fost cu totul altceva. Fiecare meci este o lecţie. Important este să fim perseverenţi”, a spus  Laszlo Balint la finalul meciului Rapid - UTA Arad, 1-1.

Rapidiştii au jucat în inferioritate numerică din minutul 39, când a fost eliminat Morais, pentru o intervenție cu mâna pe linia porții.

UTA a ajuns la zece meciuri consecutive fără victorie, cinci egaluri, cinci eşecuri. Rapid nu a mai câştigat de patru etape, având două egaluri şi două înfrângeri.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies