valeriu iftime FC Arges FC Botosani Liga 1

„M-aș lăsa de fotbal!” Iftime, dezamăgit după ce a ratat playoff-ul: „Băieții au simțit că a fost ceva împotriva lor!”

FC Botoșani a pierdut calificarea în playoff în ultimul meci din sezonul regular. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 07 Martie 2022, 20:08
Data actualizarii: Luni 07 Martie 2022, 20:12

FC Botoșani avea nevoie doar de un egal pentru a obține a treia calificare consecutivă în playoff. Însă, chiar dacă au deschis scorul prin Mihai Roman (29 ani), elevii lui Marius Croitoru (41 ani) nu au putut ține de rezultat, iar FC Argeș a întors scorul până la finalul meciului, grație golurilor marcate de Dobrosavlevici (27 ani) și Said (28 ani). 

La finalul partidei, Valeriu Iftime s-a declarat profund dezamăgit de ratarea obiectivului. Pe lângă reproșurile legate de arbitraj, finanțatorul Botoșaniului a recunoscut că vina pentru că moldovenii nu sunt în playoff se împarte între conducere, antrenor și jucători. 

Valeriu Iftime: „Am zis că mă execută Radu Petrescu”

„Sunt prea confuz acum. Echipa trebuie să continue. În momentul ăsta nu aș face nimic, m-aș lăsa de fotbal 3 ani și pe urmă să mă apuc de altceva. 

Sunt așa de bulversat de arbitrajul ăsta, când am văzut că mă arbitrează Radu Petrescu, am zis că mă execută. Au fost prea multe greșeli, în care a oprit jocul aiurea. 

Îi număra niște faulturi lui Dawa, te durea mintea. Sunt cel puțin 3 faze, iar trânta pe care i-o dă lui Roman în careu, să nu o vezi? Eu vă garantez că dacă vorbiți cu băieții din echipa mea mi-au spus că au simțit că a fost ceva împotriva lor. 

Mă gândeam eu că FC Argeș bate pe FCSB? Că bate pe Farul? Am zis înainte că dacă Argeșul bate FCSB-ul, pierdem calificarea. Am simțit o presiune care era pe noi. 

Că nu ne-am calificat este o greșeală la mine, la jucători, la antrenori. Am vorbit cu Marius înainte de meci. Nu a fost lângă mine, habar nu am unde a fost. Când ești suspendat ai toate telefoanele băgate în urechi”, a declarat Valeriu Iftime pentru DigiSport. 

FC Botoșani a încheiat campionatul regular pe poziția a șaptea, cu 46 de puncte după 30 de etape, un punct mai puțin decât FC Voluntari, ultima echipă care va juca în playoff. 

Modifică setările cookies