Malcom Edjouma CS Mioveni FCSB Gigi Becali Superliga

„M-am înțeles cu clubul!” Gigi Becali anunță despărțirea iminentă de un fotbalist după victoria cu CS Mioveni

FCSB a învins-o pe ultima clasată, CS Mioveni, cu scorul de 5-1 (2-0), luni, pe Arena Naţională din Capitală, în ultimul meci din etapa a 19-a a Superligii.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Decembrie 2022, 22:03
Data actualizarii: Luni 05 Decembrie 2022, 22:09

După fluierul final al meciului, Gigi Becali a anunțat la Primasport că s-a înțeles cu MOL Fehervar și că Malcom Edjouma se pregătește de despărțirea de FCSB.

Edjouma ar putea pleca în curând de la FCSB

„Eu cred că Edjouma vrea să plece. El a luat mai mulţi bani de la mine la semnătură. A zis că vrea 14.000 de euro şi bani în avans. Acum, el are 12.000 pe lună, ăştia îi dau 25.000 de euro pe lună şi el cere 30.000 de euro. Eu cred că o să meargă, de ce să nu iei dublu? Ei dau şi 3.000 de euro primă pe meci, de ce să nu mai iei 6.000 de euro pe lună? Eu m-am înţeles cu clubul (n. red - MOL Fehervar), acum vor să plece. Nu pot spune la ce sumă m-am înţeles”, a spus Becali, la Primasport.

Mutarea nu pare însă, cel puțin în momentul de față, una în favoarea lui Gigi Becali, Edjouma demonstrând la ultimele partide în care a fost pe teren că este un jucător important în agrenajul echipei.

În ultimul meci, victoria 5-1 cu CS Mioveni, Edjouma a intrat de pe bancă în minutul 25 și a schimbat complet fața jocului, în favoarea vicecampioanei, marcând sau contribuind decisiv la marcarea golurilor FCSB-ului.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!