Gigi Becali FCSB Malcom Edjouma MOL Fehervar Ungaria Superliga

Presa din Ungaria îi contrazice pe Gigi Becali și Mihai Stoica: „FCSB vrea doar să-i ridice prețul fotbalistului!” 

Presa din Ungaria nu crede în interesul lui MOL Fehervar pentru Malcom Edjouma și contrazice spusele lui Gigi Becali.

Mihnea Stefan
Data publicarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 17:15
Data actualizarii: Sambata 03 Decembrie 2022, 17:17

Gigi Becali (64 ani) a anunțat că Malcom Edjouma (26 ani) este în atenție lui MOL Fehervar și că clubul din Ungaria dorește să-l transfere pe închizător. Până acum, cele două părți implicate nu s-au înțeles la partea financiară, dar patronul FCSB-ului crede că Malcom Edjouma va fi vândut în cele din urmă.

Maghiarii nu cred în oferta lui MOL Fehervar pentru Malcom Edjouma

Însă Gigi Becali este contrazis de o publicație din Ungaria. Cskafoci.hu nu crede în interesul lui MOL Fehervar pentru mijlocașul francez. Jurnaliștii maghiari susțin că patronul FCSB-ului dorește doar să-i crească cota lui Malcom Edjouma. 

Conform informațiilor noastre, Edjouma nu este ținta numărul 1 pentru MOL Fehervar, iar salariile de 7000.000 de euro sunt extrem de exagerate. Este foarte posibil ca FCSB să vrea doar să-i ridice prețul fotbalistului, folosindu-se de campionatul Ungariei”, a notat Cskafoci.hu.

Gigi Becali, convins că Malcom Edjouma va pleca de la FCSB 

„Eu știu că negociez cu Videoton (n.r. Fehervar FC), dar nu știu că e vândut. Ei au mers la Botoșani, dar se așteptau să joace titular, iar eu le-am transmis că eu nu fac echipa în funcție de vânzarea de jucători, că nu sunt târg. Aici facem fotbal, FCSB e echipă puternică, care trebuie să câștige campionatul. Vedeți ce glas am acum dacă sunt pe locul 5? Sunt pe loc de play-off! Gata, deja nu îmi mai e teamă de play-off.

Pentru Edjouma e ofertă de un milion de euro. Eu am cerut mai mult. Nu pot să vă spun. Ei spun că sunt șanse 90% să se facă. Puteam să spunem că vom căuta înlocuitor pentru Edjouma dacă era titular. Avem înlocuitor. E Radaslavescu, e Nikolov... da, cred că se face transferul lui Edjouma”, a declarat Gigi Becali la Digisport.

La două zile distanță, Mihai Stoica (57 ani) a precizat că Fehervar FC oferă salarii de 700.000 de euro pe an. Iar în aceste condiții, pretențiile financiare ale FCSB-ului pot fi achitate.

„Nu ştiu absolut nimic, există o discuţie purtată de un impresar cu Gigi. Chiar mai devreme, înainte de a veni în emisiune, mi-a spus Gigi că ar fi fost o discuţie între impresar şi reprezentanţii clubului care-l doreşte, şi Edjouma. Atât, altceva nu ştiu. 

Sunt bani mulţi acolo, sunt salarii de 700.000 net, inclusiv la Videoton, da. Nu ştiu dacă se va realiza, de la discuţii până să se facă actele e cale lungă”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport. 

Gigi Becali, în direct la Ora Exactă în Sport, pe PRO Arena 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!