„L-aș vedea lucrând cu Becali!” Antrenorul care ar putea să-i întindă o mână de ajutor FCSB-ului pe final de sezon

FCSB Dorin Goian Gigi Becali Lucian Goian Superliga FCSB
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Martie 2023, 22:06
Data actualizarii: Luni 06 Martie 2023, 22:18

FCSB a rămas din nou fără antrenor principal pe banca tehnică după demisia lui Leo Strizu, iar Gigi Becali este în căutarea unui nou tehnician.

O variantă vehiculată în presă ar fi Dorin Goian, fostul jucător al FCSB-ului, care o pregătește în momentul de față pe Foresta Suceava (Liga 3).

Lucian Goian, fratele fostului fundaș de la FCSB, s-a declarat convins că Dorin nu va avea nicio problemă să colaboreze cu Gigi Becali, dacă va primi o ofertă de la acesta.

Lucian Goian: „L-aş vedea lucrând cu Becali!”

„Nu ştiu nimic. Şi chiar dacă aş şti, nu aş putea să spun că poate aş spune ceva ce nu e adevărat. El ştie mai bine dacă a fost un articol de presă nefondat sau dacă a fost interes.

Până nu va fi pus în faţa faptului… L-aş vedea lucrând cu Becali. Ştim care este situaţia acolo, dar pentru el ar fi un pas înainte. De mult timp îmi doresc să facă un pas înainte, măcar la Liga 2, dar el a ales să rămână la Suceava.

Pentru că este legat cu inima acolo. Are o datorie morală faţă de oraş. Una este Dorin Goian şi alta este Leo Strizu. Cu tot respectul. Dorin Goian a jucat la Steaua, a făcut istorie. Dar asta nu îi dă garanţia…

Nu e vorba de asta, toată lumea ştie. Pentru el ar fi un pas înainte. Trebuie să fii construit ca şi caracter. Nu ştiu, dar eu am mare încredere în el.

Este foarte pasionat. De câte ori vorbesc cu el, pregăteşte meciuri, analizează. Nu ştiu câţi antrenori la Liga 3 tratează această meserie ca şi cum ar fi principal la FCSB. Este foarte bine pregătit. Eu ştiu cât a învăţat pentreu licenţa PRO. Nu este uşor să o iei. Plus că uşor, uşor, toţi au pornit de jos”, a spus Lucian Goian, potrivit Primasport.

Dorin Goian a evoluat pentru Steaua București (acum FCSB), pentru cinci ani (martie 2004 - iulie 2009).

  • Goian a îmbrăcat tricoul FCSB-ului de 152 de ori, a înscris 15 goluri și a oferit șase assist-uri
  • Fostul stopper a obținut titlul în sezoanele 04/05, 05/06 și Supercupa României, în 06/07
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!