Mihai Stoica FCSB Joonas Tamm Superliga

„L-am rugat să nu-l folosească. N-a ascultat!” Nemulțumirea lui MM Stoica după meciul FCSB - FC Argeș

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a dezvăluit că fundașul central Joonas Tamm se confruntă cu o problemă medicală de ceva timp.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 16:24
Data actualizarii: Miercuri 05 Octombrie 2022, 16:26

MM Stoica a dezvăluit că în perioada în care Tamm a fost la națională, oficialii vicecampioanei l-au rugat pe antrenorul Estoniei să nu-l folosească, însă acesta nu a ascultat și l-a trimis pe teren.

MM, supărat pe antrenorul Estoniei

Acest lucru l-a deranjat pe MM, deoarece Nicolae Dică a fost nevoit să-l trimită pe Tamm accidentat pe teren la meciul cu FC Argeș, deoarece nu avea cu cine altcineva să joace.

„Aş începe cu... Au fost probleme. Tamm nu trebuia să joace (n.r. - în FCSB - FC Argeş 3-2). Are o tendinită care i-a pus mari probleme, dar nu avea cine să joace. După ce că avea problemele astea, selecţionerul Estoniei n-a ascultat, a fost rugat să îl lase să nu joace în al doilea meci, ca să îşi rezolve problemele, că sunt serioase. Clar că nu a fost la nivelul lui.

Până când l-a citit şi l-a lăsat să preia... Garita, în luptă cu el, îţi pune probleme, dar , dacă îl laşi, nu are mijloace, dar la golu ăla nu ai ce să reproşezi, e o execuţie incredibilă”, a declarat expertul Orangesport.

  • 16 meciuri şi 3 goluri a reușit Joonas Tamm în tricoul lui FCSB
  • Estonianul este indisponibil pentru meciul pe care vicecampioana României îl va disputa în deplasare, cu Silkeborg. 
Modifică setările cookies