Ziua decisiva! In 24 de ore, Dinamo afla daca incepe sa se pregateasca pentru Champions League!

Ionut Negoita Dinamo Superliga
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 28 Aprilie 2015, 19:04
Data actualizarii: Marti 28 Aprilie 2015, 19:29

Dinamo afla miercuri daca are voie sa se gandeasca la Europa sezonul viitor.

Toate sperantele dinamovistilor se leaga de verdictul pe care Tribunalul Bucuresti il va da maine. Iese sau nu clubul din insolventa? Un nou raspuns negativ ar insemna ca Dinamo sa aiba interdictie in Europa pentru cel putin inca un sezon.

Ionut Negoita a fost convins ca insolventa va fi istorie dupa aceasta primavara si s-a grabit sa le promita suporterilor "o fata total schimbata a echipei pentru sezonul viitor", cand Dinamo ar urma sa se bata pentru castigarea titlului.

ANAF n-a fost insa de acord cu graba "cainilor" si a contestat in instanta planul de reorganizare. Pe 1 aprilie, Tribunalul Bucuresti a respins ca neintemeiata cererea depusa de administratorul judiciar al clubului Dinamo privind iesirea din insolventa.

Daca Dinamo nu primeste miercuri un raspuns favorabil din partea Tribunalului, procesul va fi reluat de la zero, ceea ce inseamna ca nu sunt sanse ca judecata sa se incheie pana pe 30 mai, data limita pentru primirea licentei din partea UEFA pentru participarea in competitiile europene in sezonul 2016-17.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!