„În cazul acesta va fi foarte greu pentru el!” Lupescu, avertisment pentru Adrian Mutu

Adrian Mutu Ionut Lupescu Rapid Superliga Adrian Mutu
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 04 Martie 2022, 18:29
Data actualizarii: Vineri 04 Martie 2022, 18:32

Adrian Mutu l-a înlocuit pe Mihai Iosif pe banca Rapidului.

Ionuţ Lupescu l-a avertizat pe Adrian Mutu că nu va avea viață ușoară la Rapid dacă nu va reuși să lege imediat câteva rezultate pozitive.

„Îmi doresc să reuşească cu toate că va avea o situaţie grea că ştiu suporterii rapidişti. Dacă reuşeşte să câştige va avea o viaţă uşoară dacă nu galeria şi suporterii vor fi acolo şi va fi greu pentru el.

Cât timp o să aibă rezultate o să reziste. Nu pot să îi dau eu sfaturi lui Mutu, cum să reziste, trebuie să ţină cont că Rapid e o echipă aparte cu suporteri aparte. Dacă va avea rezultate va avea viaţă uşoară!” a susținut Ionuţ Lupescu, potrivit Telekom Sport.

Adrian Mutu l-a înlocuit pe banca Rapidului pe Mihai Iosif, tehnician al cărui contract a fost reziliat, miercuri, de conducerea clubului după înfrângerea cu 3-2 din partida cu FC U Craiova 1948.

Fostul internaţional a fost antrenorul formaţiei FC U Craiova 1948 în perioada mai - octombrie 2021, după ce anterior condusese din postura de selecţioner echipa naţională Under-21 a României, în perioada ianuarie 2020-martie 2021.

Mutu le-a mai pregătit pe FC Voluntari şi echipa U21 a clubului Al Wahda (Emiratele Arabe Unite). Înainte de a avea rolul de antrenor la Voluntari, în perioada 2017-2018, Adrian Mutu a fost manager sportiv în cadrul FRF, având în responsabilitate relaţia echipei naţionale cu cluburile din ţară şi din străinătate.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!