Ultimul "razboi" intre Mutu si Sanmartean? TOP 10 nume care au scris istorie pentru care urmatorul sezon poate fi si ultimul

Ultimul "razboi" intre Mutu si Sanmartean? TOP 10 nume care au scris istorie pentru care urmatorul sezon poate fi si ultimul

Zidane, Figo, Maldini, Nedved - cu totii au fost iubiti pana in ultima zi a carierei lor, au jucat la cel mai inalt nivel si au devenit exemple pentru fani.

Si Romania se lauda in 2014 cu veterani care in ultimii 15 ani au jucat sute de meciuri, au marcat zeci de goluri si au facut sute de mii de fani fericiti.

"Cine nu are batrani, sa-si cumpere", este una dintre cele mai vechi vorbe din fotbal, iar in Liga I veteranii ar putea face legea in sezonul viitor.

5 dintre ei promit sa se bata la titlu in 2014-2015, unde Steaua, Astra si Petrolul propun cele mai spectaculoase nume.

In poarta, Petrolul si Astra ataca eventul in acest sezon cu doi portari extrem de experimentati. Dani Coman, cu experienta la nationala si in cupele europene, are 35 de ani, in timp ce Pecanha, unul dintre cei mai buni straini din Liga I, are 34 de ani.

Steaua il propune in acest sezon pe "Zidane" Sanmartean. Cel mai tehnic jucator din Romania are 34 de ani si este deja vazut ca cea mai importanta piesa a Stelei in viitorul sezon.

In schimb, Petrolul straluceste in atac. Cu "briliantul" Mutu in forma maxima in meciurile de pregatire, Petrolul spera la cel putin un trofeu in acest sezon, un sezon care ar putea fi si ultimul pentru fostul decar al nationalei.

Un alt veteran cu un nume urias si sute de goluri a revenit in acest campionat, odata cu promovarea Rapidului. Pancu, ajuns la 36 de ani, va incerca inca o data sa readuca fanatismul unic din Giulesti la cote maxime.

TOP 10 VETERANI PENTRU CARE SEZONUL VIITOR POATE FI SI ULTIMUL

1. Lucian Sanmartean, 34 ani, Steaua
2. Dani Coman, 35 ani, Astra Giurgiu
3. Razvan Stanca, 34 de ani, Pandurii
4. Adrian Mutu, 35 ani, Petrolul
5. Pecanha, 34 ani, Petrolul
6. Daniel Pancu, 36 ani, Rapid
7. Sergiu Costin, 35 ani, Otelul Galati
8.  Mugurel Buga, 36 ani, Brasov
9. Catalin Munteanu, 35 ani, Brasov
10. Florin Dan, 35 ani, Gaz Metan Medias

Cine are cel mai puternic lot de titlu in 2014? (295 voturi)
 
Astra Giurgiu
12.88%
38 voturi
 
Steaua
44.41%
131 voturi
 
Petrolul Ploiesti
37.97%
112 voturi
 
CFR Cluj
1 voturi
 
Dinamo
13 voturi
VIDEO PROTVPLUS.RO

Teroare în Atena. Mai multe case au ars, două suburbii au fost evacuate. Valul de căldură a atins cote maxime
BRAT
Modifică setările cookies