VIDEO EXCLUSIV „Ianis nu poate să îl depășeasă pe Gică Hagi!” Cine este favorit să devină noul „Rege”

Gigi Becali a dezvăluit la Ora Exactă în Sport, la PRO X, cine poate deveni cel mai bun fotbalist român din istorie.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 16:33
Data actualizarii: Luni 24 Ianuarie 2022, 16:41

FCSB și CFR s-au întâlnit în etapa a 22-a din Liga 1, la capătul unei meci spectaculos, în care s-au marcat 6 goluri. Însă cea mai frumoasă reușită a fost a lui Octavian Popescu (19 ani). Extrema roș-albaștrilor a marcat cu un șut superb la colțul lung de la peste 25 de metri. 

Golul lui Octavian Popescu i-a reamintit lui Gigi Becali de execuția lui Gică Hagi din meciul contra Columbiei, de la Campionatul Mondial din 1994. De altfel, omul de afaceri îl acreditează pe jucătorul FCSB-ului cu mai multe șanse decât pe Ianis, fiul „Regelui”, în a-l depăși pe Hagi și de a deveni cel mai bun fotbalist român din istorie.

Becali: „De ce să nu se bucure că îl poate depăși altul?”

„A mai dat, dar ca ăla de aseara, nu prea. Ăla, dar nu chiar, seamănă cu 80% cu golul lui Hagi cu Columbia. Încă e Hagi cel mai bun, dar de ce să nu se bucure că îl poate depăși altul? Are o vârstă. 

Ianis nu poate să îl depășească, eu cred că va fi nr 1 la echipa națională, dar nu poate să îl depășească, Gică la vârsta lui dădea goluri multe”, a declarat Gigi Becali la Ora Exactă în Sport, la PRO X. 

Evoluția lui Tavi Popescu din meciul cu CFR l-a impresionat și pe Dumitru Dragomir. Fostul șef al LPF a mărturisit că nu a mai văzut un jucător cu asemenea execuții de la Ilie Balaci și Florea Dumitrache.

„De la Dumitrache și de la Balaci n-am văzut jucător ca ăsta. Să lovească mingea așa, să aibă moral de meci mare, ăștia sunt jucători rari. Dacă nu dădea Debeljuh ăsta, era omul meciului.

E și puțin gol de portar, dar formidabil a lovit mingea. Formidabil! Toate cele trei goluri au fost de portar, e un tânăr de viitor, dar e tânăr ăsta de la CFR Cluj. 3-3, poartă în casă”, a spus Dumitru Dragomir pentru ProSport.

Clasamentul Ligii 1 

Modifică setările cookies