Gheorghe Mustata Leo Strizu Mihai Stoica Superliga

„I-am spus să înceteze și să oprească lucrurile acestea!” Reacția lui Mustață la conflictul dintre Leo Strizu și Mihai Stoica

Leo Strizu și-a dat demisia de la FCSB după victoria cu Petrolul Ploiești, scor 4-1, de acum trei săptămâni. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Vineri 17 Martie 2023, 19:34
Data actualizarii: Vineri 17 Martie 2023, 19:35

După plecarea de la gruparea roș-albastră, cel care a fost antrenorul în acte a rupt tăcerea, dezvăluind cum a fost tratat în perioada în care a acceptat să ocupe funcția de „principal”, deși Mihai Pintilii este cel care se ocupă de echipă. Lăsat acasă când FCSB a plecat în cantonamentul din Antalya, moment ce a dus la un scandal cu Lucian Burchel, șeful Școlii de Antrenori FRF, Strizu a făcut mai multe dezvăluiri. 

Acesta a spus cum s-a comportat managerul general al vicecampioanei României cu el, tratându-l într-un mod nepotrivit, iar de acolo s-a declanșat un adevărat scandal, indirect, fiecare lansând atacuri la adresa celuilalt. 

Mesajul lui Gheorghe Mustață după scandalul lui Strizu cu MM Stoica

Liderul Peluzei Nord, Gheorghe Mustață, a vorbit despre conflictul celor doi, dezvăluind ce i-a transmis lui Leo Strizu, cu care a comunicat recent. 

„Am vorbit chiar ieri (n.r. – miercuri) cu Leo și i-am spus să înceteze și să oprească lucrurile acestea pentru că sunt prietenii mei amândoi. Nu-și are rostul să iasă ei prin presă. I-am spus că trebuia să se întâlnească amândoi ca bărbații, față în față, și discutau lucrurile altfel.

Nu să iasă prin presă și să se certe și să aducă satisfacție presei că are ce să scrie. Sper să fi înțeles lucrul ăsta și să pună punct subiectului. Nu știu dacă MM nu-l lăsa pe Leo prin bază, eu știu alte lucruri.

Nu vreau să se înțeleagă că țin cu MM sau cu Leo, dar lucrurile nu stau chiar așa. Știți cum e. Când ne certăm, ne găsim amândoi ce n-am făcut, ne aducem acuze unul altuia.

Cel mai bine ar fi să pună punct și eu sper să se fi pus punct și să înceteze cu lucrurile astea”, a declarat Gheorghe Mustață conform Fanatik

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!