„Este cel mai bun din țară!” Omul din staff-ul vicecampioanei care l-a impresionat pe Leo Strizu

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Martie 2023, 14:08
Data actualizarii: Luni 13 Martie 2023, 14:17

Leo Strizu, care a renunțat de curând la postul de „principal” pe care îl deținea la FCSB, a dezvăluit numele omului care l-a impresionat în perioada în care a antrenat vicecampioana.

Tehnicianul de 55 de ani s-a arătat contrariat de faptul că FCSB întârzie să-i prelungească înțelegerea lui Thomas Neubert, despre care spune că este cel mai pun preparator fizic din țară.

Neubert mai are contract cu FCSB până la finalul acestui sezon, iar Gigi Becali nu pare preocupat să-și prelungească înțelegerea.

Leo Strizu, impresionat de profesionalismul lui Neubert

„E cel mai bun preparator fizic din țară. Poate deranjez, poate se supără alții... dar din punctul meu de vedere este cel mai bun preparator.

Omul își vede de treabă, nu stă, nu se bagă în discuții, e profesionist... neamțu-i neamț. Îl stimez. Toți de la Steaua (n.r. - FCSB) sunt așa.

Cu Thomas Neubert când intri în discuții pe partea pe care o știe... îți cam dă peste nas”, a spus Leo Strizu pentru gsp.ro.

Thomas Neubert este, în momentul de față, cel mai bine plătit preparator fizic din fotbalul românesc, cu un salariul lunar de 10.000 de euro.

Preparatorul german și-a crescut cota în perioada 2012-2014, la prima experiență în România, când alături de Laurențiu Reghecampf a reușit să facă din FCSB o echipă care să domine campionatul intern. „Roș-albaștrii” au câștigat în acea perioadă două titluri de campioni și au reușit, în 2013, ultima calificare a unei echipe românești în grupele Ligii Campionilor.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!