Mihai Stoica FCSB Leo Strizu Superliga

„Am pus o licență pe bancă!” MM Stoica, noi ironii la adresa lui Strizu: „Voia să antreneze, săracul!”

FCSB a rămas fără antrenor principal după ce Leo Strizu a decis să renunțe, la începutul lunii martie, la postul pe care îl deținea oricum numai în acte.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Joi 16 Martie 2023, 19:40
Data actualizarii: Joi 16 Martie 2023, 19:40

Ruptura dintre antrenor și vicecampioana României a dus la o serie de atacuri între tehnicia și MM Stoica, managerul general al FCSB.

Întrebat despre viitorul „principal” de la FCSB, MM Stoica a lăsat de înțeles că Gigi Becali nu vrea să mai pună antrenor doar cu numele după problemele pe care le-a avut echipa cu Strizu.

MM: „Nu putea să vorbească, dar voia să antreneze!”

„Am pus o licență pe bancă și uite ce probleme am avut cu el. Voia să antreneze, săracul. El nu putea să vorbească, dar voia să antreneze.

Trebuie ca Federația să vină în sprijinul ideii ca cei buni să poată antrena, dar asta bineînțeles că nu se va întâmpla pentru că e vorba de Steaua (n.r. – FCSB), a spus Mihai Stoica, într-un live pe o rețea de socializare.

Leonard Strizu a fost numit antrenor principal al echipei de fotbal FCSB, la finalul lunii noiembrie a anului trecut, înlocuindu-l pe interimarul Mihai Pintilii, care nu a putut fi numit la conducerea echipei deoarece nu deţine licenţa Pro. Strizu venea de la echipa a doua clubului finanţat de Gigi Becali.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!