Mihai Stoica csa steaua FCSB Florin Talpan Superliga

„Florineleee, Costelușuleee, se rejoacă meciul!” MM Stoica, ironii la adresa lui Talpan după ce ÎCCJ a admis recursul FCSB

Înalta Curte de Casație și Justiție i-a dat câștig de cauză FCSB-ului în procesul cu CSA Steaua privind palmaresul și a admis recursul acesteia, dispunând rejudecarea dosarului la CAB.

Alexandru Hațieganu
Data publicarii: Marti 28 Martie 2023, 21:31
Data actualizarii: Marti 28 Martie 2023, 21:36
Din articol

Mihai Stoica, managerul general al FCSB, a profitat de moment pentru a trimite câteva săgeți către Florin Talpan, juristul clubului Armatei, care de ani de zile încearcă să le pună bețe în roate vicecampionilor.

„Florineleeee, Costelușuleee, se rejoacă meciul. Ca la Sepsi. Cu arbitraj corect o aveți groasă”, a fost mesajul lui Mihai Stoica pentru Florin Talpan, juristul CSA.

Oficialul și-a continuat tirada la adresa lui Talpan la Orangesport: „Doar partea noastră poate să spună că a câștigat. S-a admis recursul nostru. Cred că intrăm în normalitate. Instanțele vor lua decizia corectă, anume că Steaua este FCSB. 

Este aproape imposibil să digeri ce s-a întâmplat până acum. Subiectul e prea amplu. Este o victorie mare pentru noi! Presupun că numele și stema se vor întoarce la noi. Și că gluma asta, echipa înființată în anul în care noi spulberam Sparta Praga și jucam cu Manchester City (n.r. - CSA Steaua, 2016), nu are sens”.

Decizia instanței

"Admite recursul declarat de pârâta Fotbal Club FCSB SA (fostă Fotbal Club Steaua Bucureşti SA) împotriva încheierii din 10 mai 2021 şi a deciziei nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţate de Curtea de Apel Bucureşti - Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Admite recursul declarat de intervenienta Asociaţia Salvaţi Steaua împotriva deciziei civile nr. 1034A din 28 iunie 2021, pronunţată de Curtea de Apel Bucureşti - Secţia a III-a civilă şi pentru cauze cu minori şi de familie. Casează încheierea şi decizia recurate şi trimite cauza spre rejudecare aceleiaşi instanţe de apel. Definitivă", se arată în decizia instanţei, potrivit Agerpres.

În iulie 2019, Tribunalul Bucureşti a atribuit CSA Steaua palmaresul echipei de fotbal Steaua de la înfiinţare, respectiv 1947, până în anul 2003.

FCSB a făcut apel, iar pe 28 iunie 2021 Curtea de Apel Bucureşti a dat parţial dreptate clubului patronat de Gigi Becali, în sensul că CSA Steaua a primit palmaresul doar pentru perioada 1947 - 1998.

FCSB a făcut recurs şi la decizia Curţii de Apel Bucureşti, iar Instanţa supremă a dispus ca procesul să se rejudece la CAB.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!