Liga 1

„Finalul campionatului va fi acel meci, nu ultimul!” Ilie Dumitrescu a dat verdictul în cazul luptei la titlu! Jucătorii de la FCSB pe care i-a remarcat 

FCSB s-a impus cu 4-0 în duelul cu FC Argeș de pe Arena Națională și a revenit la două puncte de CFR Cluj în clasament. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Marti 03 Mai 2022, 08:19
Data actualizarii: Marti 03 Mai 2022, 08:20

Roș-albaștrii au ajuns la al doilea meci consecutiv pe care îl câștigă cu 4-0 și la a patra victorie consecutivă în play-off. Pentru FCSB urmează un meci important, duelul cu Universitatea Craiova, care se vrea a fi o revanșă pentru echipa lui Toni Petrea, după ce oltenii au câștigat meciul din tur, 2-0. 

Ilie Dumitrescu a dat verdictul în cazul luptei la titlu: „Finalul campionatului va fi acel meci, nu ultimul!”

Ilie Dumitrescu a analizat jocul FCSB-ului, punctând exprimarea consistentă din teren, însă a ținut să avertizeze că adevărata „finală” pentru vicecampioana României este meciul cu Universitatea Craiova. 

Am remarcat o exprimare consistentă în jocul de azi al celor de la FCSB. Echipa este într-o formă foarte bună. Creează ocazii, marchează. Dar, testul de maturitate al acestei formații va fi la Craiova.

Finala campionatului nu va fi la ultimul meci, va fi la cel cu Universitatea Craiova. Meciul ăsta e practic finala. De ce? Pentru că fără victorie, FCSB nu mai contează în lupta pentru titlu”, a declarat Ilie Dumitrescu la Digi Sport. 

Jucătorii pe care i-a remarcat Ilie Dumitrescu în meciul cu FC Argeș 

Fostul fotbalist i-a analizat pe fotbaliștii lui Toni Petrea și a punctat care au fost jucătorii care s-au remarcat, dezvăluind cum au făcut diferența în joc. 

„Contează ca echipa să stea foarte bine din punct de vedere psihic. Am văzut că liderii incontestabili ai echipei s-au ridicat la un nivel foarte bun în acest meci, dar și în acest play-off. În funcție de adversar, Toni Petrea trebuie să se gândească cu cine va juca la mijloc. 

Mi-au plăcut foarte mult Șut, mi-a plăcut foarte mult Olaru, Ovidiu Popescu poate fi oricând o soluție. Edjouma a fost ok. Tavi Popescu mi-a plăcut, este extrem de periculos când intră în posesie.

La meciul cu CFR, echipa a arătat foarte bine, cu Ovidiu Popescu, Olaru și Șut, în fața apărării. Acum să vedem cu cine va juca în față, dar probabil o va face cu Coman, Tănase și Tavi Popescu. Poate intra și Oaidă, alături de Șut și de Olaru. Tavi Popescu mi-a plăcut, da. Tavi se asociază foarte bine cu Tănase, se asociază cu Coman, e combinativ, creează superioritate. Coman vine foarte bine din bandă, de acolo, dintre linii.

Va fi un meci important pentru ambele echipe, și pentru Craiova și pentru FCSB. Dar, pentru FCSB asta e finala”, a adăugat fostul jucător. 

Modifică setările cookies