Liga 1

VIDEO Ilie Dumitrescu, fascinat de un nou puști din Liga 1: „Este un jucător de excepție! Există interes pentru el!”

Pe lângă Octavian Popescu, Ilie Dumitrescu crede că un alt tânăr poate fi o variantă pentru echipa națională. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 26 Aprilie 2022, 10:07
Data actualizarii: Marti 26 Aprilie 2022, 10:13

Cu Adrian Mutu (43 ani) antrenor, Rapid a bifat a șaptea victorie consecutivă, 1-0 cu Sepsi OSK. Singurul gol al meciului a fost înscris de Rareș Ilie (19 ani), care l-a învins pe Roland Niczuly (26 ani) cu o execuție superbă, care a amintit de reușita lui Adrian Ilie (48 ani), de la Campionatul Mondial din 1998, contra Columbiei, 1-0. 

Evoluția lui Rareș Ilie din acest sezon l-a impresionat și pe Ilie Dumitrescu (53 ani), iar fostul component al „Generației de Aur” a mărturisit că atacantul giuleștenilor este urmărit de mai mulți impresari care vor să-l transfere în străinătate. 

Ilie Dumitrescu: „Rareș Ilie este un jucător important pentru Rapid”

„Rareș Ilie este un jucător de excepție. Eu am participat la un prânz și erau impresari. Este urmărit, există interes pentru Rareș Ilie și este un jucător important pentru Rapid.

El nu a putut să joace la U21 pentru că a avut nevoie echipa U19 de el. Sunt doi jucători importanți pentru campionatul nostru. Octavian Popescu a făcut pasul la naționala mare și a avut câteva execuții de excepție”, a declarat Ilie Dumitrescu, la Digi Sport Special.

În acest sezon de Liga 1, Rareș Ilie a marcat 6 goluri și a oferit 9 pase decisive în 33 de meciuri. 

Modifică setările cookies