Zeljko Kopic, ultimatum pentru conducerea lui Dinamo: "De asta avem nevoie"

Zeljko Kopic Andrei Nicolescu Dinamo Goncalo Gregorio Superliga Zeljko Kopic / Foto: Gabriel Chirea
Ionuț Stoica
Data publicarii: Luni 03 Iunie 2024, 12:50
Data actualizarii: Luni 03 Iunie 2024, 11:27

Dinamo București și-a asigurat menținerea în SuperLigă, după ce a învins-o la baraj pe Csikszereda Miercurea Ciuc cu scorul general de 2-0. 

Deși perioada de mercato în România nu s-a deschis oficial, antrenorul Zeljko Kopic a cerut deja conducerii să aducă jucători noi la echipă.

Zeljko Kopic: "Avem nevoie de jucători"

Tehnicianul a scos în evidență necesitatea aducerii unor jucători în compartimentul defensiv, dacă e să luăm în vedere că Dinamo a pierdut deja doi fundași centrali, Edgar Ie și Ricardo Grigore, la sfârșitul sezonului. Antrenorul croat a menționat că dorește jucători noi pe toate pozițiile pentru a avea soluții și pe banca de rezerve.

  • Zeljko Kopic / Foto: Sport Pictures

"Trebuie să discutăm cu jucătorii care rămân, să vedem pe cine păstrăm, am discutat deja cu cei din conducere. Să vedem dacă Darko (Velkovski) rămâne, Rici (Ricardo Grigore) a plecat, trebuie să aducem jucători în apărare, Pavicic e împrumut, Dani Iglesias a plecat, Neluț (Roșu) la fel, avem nevoie de jucători în toate compartimentele," a declarat Kopic, potrivit Radio Dinamo 1948.

FC Dinamo 1948, în această perioadă de mercato

Antrenor - Zeljko Kopic (în negocieri pentru prelungire)

Veniri - / 

Reveniri după împrumuturi - Denis Oncescu (Concordia Chiajna), Andrei Florescu (Progresul Spartac), Cristian Ionescu (CS Blejoi), Alexandru Stoian (Unirea Alba Iulia)

Plecări - Goncalo Gregorio, Daniel Iglesias, Ricardo Grigore, Neluț Roșu, Edgar Ie (contracte încheiate), Domagoj Pavicic (Aris Salonic / împrumut expirat)

În prezent, după plecările lui Grigore și Ie, Dinamo se poate baza în centrul defensivei pe Răzvan Patriche (38 de ani), Josue Homawoo (26 de ani) și Darko Velkovski (28 de ani). Totuși, Velkovski este dorit de mai multe formații din SuperLigă, inclusiv de rivala Rapid.

Andrei Nicolescu: ”Velkovski s-a simțit foarte bine aici”

„Contractul lui expiră pe 30 iunie, suntem în negocieri. Negocierile sunt în funcție de strategia noastră. El s-a simțit foarte bine aici, de fapt toți jucătorii care au venit s-au simțit foarte bine.

Cu Darko avem discuții în fiecare zi, vom vedea și vom lua cea mai bună decizie pentru a construi echipa pentru anul viitor”, a spus Nicolescu, la emisiunea ”Totul pentru Dinamo” de pe YouTube.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!