EXCLUSIV Planuri mari pentru CS Dinamo: ”Poate după Liga 2 urmează Liga 1”

CS Dinamo Ionel Danciulescu Fotbal intern Ionel Dănciulescu / Foto: Captură PRO TV
SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 16:53
Data actualizarii: Vineri 12 Aprilie 2024, 16:53

CS Dinamo are planuri mari pentru finalul acestui sezon.

Echipa care apaține de Clubul Sprotiv Dinamo, la care activează Ionuț Lupescu, Marius Niculae, Florin Bratu și Ionel Dănciulescu, este aproape de promovarea în Liga 2. 

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV, Ionel Dănciulescu, oficial al clubului, a vorbit despre planurile pe care le are echipa din Liga 3

La finalul celor 18 etape din Seria a patra din Liga 3, CS Dinamo este pe primul loc, cu 41 de puncte, la patru distanță de urmăritoarea SC Popești-Leordeni.

Ionel Dănciulescu: ”Ne interesează promovarea!”

„Sistemul competițional în Liga 3 e un pic mai complicat. În momentul de față suntem în play-off, suntem pe primul loc, după care urmează o împerechere cu alte două echipe dintr-o serie diferită. 

Suntem bine, avem susținerea clubului, susținerea președintelui Ionuț Popa, a lui Ionuț Lupescu, avem condiții bune, noi sperăm să ne atingem obiectivul. Îl avem pe Marius Bratu antrenor, pe Florin Bratu și pe mine, ne ocupăm direct de această echipă. Sperăm să ne atingem obiectivul și obiectivul este acela de a promova.

Mergem înainte, nu? Poate după Liga 2 urmează Liga 1, nu ai de unde să știi. (n.r. - există drept de promovare în Liga 1?) În momentul de față, nu, dar ceea ce ne interesează pe noi, cei care suntem direct răspunzători de echipă, ne interesează promovarea din Liga 3 în Liga 2. Mai departe, vom vedea ce va fi”, a spus Ionel Dănciulescu, într-un interviu acordat în exclusivitate pentru PRO TV.

În 18 meciuri, dinamoviștii lui Marius Bratu au obținut 13 victorii, două rezultate de egalitate și trei înfrângeri și se pot lăuda cu cel mai bun atac din serie, cu 41 de goluri marcate, dar și cu cea mai bună apărare, cu doar 14 goluri încasate.

Și CS Dinamo va juca pe noul stadion din ”Ștefan cel Mare”!

Noul stadion Dinamo ar urma să aibă o capacitate de 25.059 locuri și va fi folosit pentru meciurile de fotbal și rugby. 

Potrivit informațiilor apărute în spațiul public în ultimele luni, stadionul celor de la Dinamo va costa 170 de milioane de euro și va fi al doilea cel mai scump din România, după Arena Națională.

Cel mai probabil, pe viitoarea arenă din ”Ștefan cel Mare” vor evolua două echipe de fotbal. Pe lângă echipa ”roș-albilor” din Superligă ar urma să joace acolo și echipa de fotbal a Clubului Sportiv Dinamo, care evoluează în prezent în Liga 3, cu șanse mari de promovare în eșalonul secund.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!